Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше доста ремет за играта кога искочи, гејмплејот бил копија на Assassins Creed. Графиката изгледа супер.[DOUBLEPOST=1412238419][/DOUBLEPOST]Сите фанови на LOTR и со нешто над entry level gaming pc подитно да инсталираат Middle Earth: Shadow of Mordor.
Воведното филмче ме испопали повеќе неголи 2-та Хобити соберено.
Аnd I just fucking tracked Gollum.![]()
InterstellarКаква маестрална екипа се собрала во Интерстелар секоја чест. Ако имам прилика ќе отидам во Синеплекс да го погледам таму. Ако не ќе се чека до март за блуреј
Да се надоврзам на муабетот со Taken и сличните такви филмови сега го изгледав November Man, не знам зошто колку и да е лош филмот мене Броснан ми е одличен. Во секој случај повеќе е забавен одколку што е лош.
Имаше доста ремет за играта кога искочи, гејмплејот бил копија на Assassins Creed. Графиката изгледа супер.
@wot, да ти најавам дека Interstellar ми изгледа како добра осумка. Ќе го изгледам 3 месеци пред тебе па ќе ти кажам.![]()
Има сега Ане да покаже и докаже дека е 10x > од Сандра Булок во скафандер, а потоа @dragonsky ќе објави и обзнани.памтам само дека е со Ане и аутр спејс. :v
и ЏесикаИнстелар ќе ја оправда сиромашнава година, 170 минути, Метју, Ен...