Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
После не знам колку време се смеев на комедија.
We`re the Millers(y)(y)(y)(y)

П.С. Филм со Чанинг факинг Татум не може да биде добар.

Го погледнав и The Giver, доста добра приказна и вовед кој беше сработен таман како што треба, крајот ми беше многу глуп и исто така беше и сработен, тотално заникаде, ме разочара.

5/10

zo6to da ne bil ok? ima6e laughing kako 6to said red john i site elements na edna comedy

Кои елементи ги содржеше 21 jump street ?
Филм каде што напнуваат ченинг, ајс кјуб и џона. :sick:

Мене кецот ми беше сосема ок филм, не знам за вас :)
Си имаше некаква си лесна приказна, добар приказна на истата, онака забавни минути. Ништо спектакуларно, но ништо ни лошо. Ок.

ти го оценуваш еден филм по тоа кој глуми у него?

Не ми одговараш на прашањето. Иначе да, одбегнувам кога во некој филм ќе видам wannabe актери. Штета што не го направив тоа и со 21 jump street.

Као демек тројцата погоре споменати искинаа во првиот дел. :pos:

Го симнувам The Family, ми се гледа некое лесно филмче. Некој друг предлог отприлика оценка 6-7?

Good People само заради фактот што ми беше забавен му давам шеска, дупки во сценариото имаше повеќе од споменици во Скопје.

Sin City: A Dame to Kill For oчекувано многу послаб од првиот. Френк Милер пробал да се извади на визуелни ефекти, кадри и нараторство, ама уопште немаше структура како во кецот, сторија и развивање на ликови. Таа постава од актери е близу перфектна да се отслика корумпиран град, но спојувањата т.е движењето на паралелните стории немаа никаква логика. Џосеф Гордон Луит и неговиот лик тотално промашени, без никаква поента, слична и сторијата со полицаецот, и краткиот настап на Реј Лиота(Џои). Башка има повеќе бекграунд наратори у филмот, тоа беше особено лош додаден детаљ.
Мики Рурк во улога на Марв повторно ѕвер. Со минимизирано појавување во филмот го зема хајлајтот и од Ева Грин(Aва) и од Џош Бролин(Двајт) . Исплива на површина и лошото глумење на Џесика Алба(Ненси). Тие кои го немаат гледано кецот а го пуштаат двојката секако ќе изгледаат солиден филм. Спрема кецот, а Dame to Kill For е 5/10.

Да да, истава технологија 4DX. Цените им беа мислам 9 евра, ама варираше, можеш да си носиш свои наочари за пониска цена (мислам дека има кина во кои ти ги даваат наочарите, па затоа може да ти се најдат).
Ау па најс.. добра технологија блиску до Македонија..кај и да е и кај нас ќе дојде :D

А уствари кај нас кога ќе дојде сигурно ќе има рандом филмчиња од 5 минути со цвеќиња и дожд :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1412034681][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom