Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.978
Поени од реакции
37.251
Divergent многу ме разочара. Очекував многу повеќе, по нечии оценки тука, а видов само патетичен обид да личи на нешто друго (сеедно дали е тоа Hunger Games, I Am Number Four, Equilibrium или што и да ви дојде на памет). Очајно тинејџерско филмче, но како и да е, ме потсети дека
Hunger Games се ближат,
Hunger Games се ближат,
Hunger Games се ближат,
Hunger Games се ближат,
Hunger Games се ближат!
па да не бидам престрог - 4/10

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Правило број 1 никогаш не прави 2 дел на одличен прв можноста да се погоди добар 2 дел е редок еве глеам хов то траин јоур драгон има 8ца не сум го гледал кецот беше одличен овој незнам ама углавном после 1 дел има многу утки на повеќето филмови е така филмовите од типот на такен не може да им се пука 2 дел-3 дел едноставно е нелогично закопај го филмот со 1 дел и готово стави крај а не сега па и 3 дел цело време го спасуваше семејството сега го наместиле демек ги убил :pos:сценаријо левел немој те се молам така да ова не е ништо освен финансиска фарса

иам купишта филмови као пример за као оствариле фантастичен 1 дел и после серат ама мрза

eve sto ostanuva zapameteno ова 2-3 дел гола вода

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Каква маестрална екипа се собрала во Интерстелар секоја чест. Ако имам прилика ќе отидам во Синеплекс да го погледам таму. Ако не ќе се чека до март за блуреј :)

Да се надоврзам на муабетот со Taken и сличните такви филмови сега го изгледав November Man, не знам зошто колку и да е лош филмот мене Броснан ми е одличен. Во секој случај повеќе е забавен одколку што е лош.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Сите фанови на LOTR и со нешто над entry level gaming pc подитно да инсталираат Middle Earth: Shadow of Mordor.
Воведното филмче ме испопали повеќе неголи 2-та Хобити соберено.
Аnd I just fucking tracked Gollum. :vozbud:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.114
Поени од реакции
9.064
Сите фанови на LOTR и со нешто над entry level gaming pc подитно да инсталираат Middle Earth: Shadow of Mordor.
Воведното филмче ме испопали повеќе неголи 2-та Хобити соберено.
Аnd I just fucking tracked Gollum. :vozbud:
Имаше доста ремет за играта кога искочи, гејмплејот бил копија на Assassins Creed. Графиката изгледа супер.[DOUBLEPOST=1412238419][/DOUBLEPOST]
Каква маестрална екипа се собрала во Интерстелар секоја чест. Ако имам прилика ќе отидам во Синеплекс да го погледам таму. Ако не ќе се чека до март за блуреј :)

Да се надоврзам на муабетот со Taken и сличните такви филмови сега го изгледав November Man, не знам зошто колку и да е лош филмот мене Броснан ми е одличен. Во секој случај повеќе е забавен одколку што е лош.
Interstellar
The Hobbit 3
Exodus

Среќна нова година :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
@wot, да ти најавам дека Interstellar ми изгледа како добра осумка. Ќе го изгледам 3 месеци пред тебе па ќе ти кажам. :cool:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Имаше доста ремет за играта кога искочи, гејмплејот бил копија на Assassins Creed. Графиката изгледа супер.
Па ги играм и AC и можам да кажам нема веза.
Освен скокот од височина при respawn, ништо не ми е друго слично, цел фајт систем ако не друго ме потсеќа на Batman Arkham серијалот.
Да ја ѕирнеш, вреди.

@wot, да ти најавам дека Interstellar ми изгледа како добра осумка. Ќе го изгледам 3 месеци пред тебе па ќе ти кажам. :cool:
Па со оглед на тоа дека Хобитот у кино ми е уништување на екпириенсот, може на овој да трчнам годинава, мада не сум нешто хајпнат, пошо нели неам изгледано ни еден трејлер, памтам само дека е со Ане и аутр спејс. :v

Видеќемо. :cool:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
памтам само дека е со Ане и аутр спејс. :v
Има сега Ане да покаже и докаже дека е 10x > од Сандра Булок во скафандер, а потоа @dragonsky ќе објави и обзнани.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Инстелар ќе ја оправда сиромашнава година, 170 минути, Метју, Ен...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Шала на страна, ама според трејлерот мислам дека цел филм ќе се врти околу М.М. Нема да има премногу за Ането и за Џесика. Да видиме...

Kajgana Shop

На врв Bottom