Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гледа некој Фулам-Донкастер ? Имаат гостиве шанси за гол во прво ?

Изгледа немале шанси,а со гол во првиот шут што се вика во второ полувреме гол дале. :tapp:

BwGmSZ3.jpg

Пелистер - Работнички 1X
Елфсборг - Гефле 1
Дортмунд - Штудгарт 1
Валенсија - Кордоба 1

Фиорентина оваа сезона воопшто не ми се убедливи, но денеска има еден интересен факт. Играат против Сасуоло од кој лани загубија 3-4 на домашен терен кога баш на овие им требаа очајно бодови за опстанок, додека на Фиорентина и не и беа така неопходни бодовите.

Сега мислам дека Сасуоло треба да ги врати тие бодови и да си загуби вечер.

1.5 е за кец.

Од членот погоре ќе ја земам Фиорентина и плус Малага да даде гол.
фиорентина - 1 @ 1.5
Малага 1+ @ 1.7

Renova 2
Red Bull Salzburg 4+

Darmstadt 1
Veria 1
Xanthi 1

denesen tiket od mene

На Фиорентина и Гомез им се повреди
И онака не им беше нешто корисен :icon_mrgr:

Да не ме сфатите грешка и јас не верувам во квалитетот на Фиорентина, повеќе верувам на тоа што го напишав погоре.

Лион - Лориен 1

Парма - Рома 2

Еибар - Виљареал 2

Херта - Волфсбург 2

некако овие ми се вртат у глава, Лион го играм според формата на двете екипи, Лион врза добри резултати победа против Монако и реми против ПСЖ во гости, а Лориен има 2 пораза по ред.
Рома според традиција ја пишав, често победуваат против Парма на гости, а и Парма е екипа на која Тоти има дадено највеќе голови во кариера.
Кај Виљареал нема да игра Џио ама имаат широк состав и мислам дека идат на победа пред дербито со Реал за во сабота, од друга страна Еибар стварно изигра одлично со Атлетико и претходното коло против Елче ама мислам дека тоа беа блесоци на моменти, додека против Депор изиграа слабо ... се на се мислам дека кладилнициве ги потценуваат Виљареал т.е. го преценуваат Еибар(2.4), коефициентот малце ме лаже.:)
Волсфбург, хмм зошто мислам дека имаат квалитетна екипа и треба да фатат некоја серија победи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom