Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде нека почнува некој нормален тениски турнир, у фудбаливе нема леб...

Нормален тениски турнир- Не го сметам овој Азискиов ВТА..кај ВТА па и Азиски ? Да станувам у 9 сабајле за да уплатам жени ?? Мало морген

gVTDzkX.png

Моментот кога Спорт Лајф ти честитаат роденден :ROFLMAO:

"Со искрени желби за заедничко дружење и во следните години"....

Ахахахаххаха со 50 ден. едно коло само ќе се дружите.:pos:
Мене смешното ми беше тоа што ова е порок и ти викаат да се дружите долго време.
Нешто би му дошло како

"Погребалното претпријатие жали за вашата загуба, но сепак ви посакува се најдобро во остатокот од животот и заедничко дружење со нашата компанија."

:ROFLMAO:

Мене смешното ми беше тоа што ова е порок и ти викаат да се дружите долго време.
Нешто би му дошло како

"Погребалното претпријатие жали за вашата загуба, но сепак ви посакува се најдобро во остатокот од животот и заедничко дружење со нашата компанија."

:ROFLMAO:
Вие умрејте ние ќе се погрижиме за останатото.:D

zasto za Estoril cela utakmica 3+ e 2,3 koef vo zlatna ? do tolku li se ocajni i dvete ekipi za da bide mnogu mal koef za 0-2 gola ..

За утре имате разгледано, спремено некое лифче? :icon_lol:

James Ward - Philipp Petzschner 1 live bet365 kvota 2.20 mislam deka ovaa e sega poklon[DOUBLEPOST=1411459122][/DOUBLEPOST]eve edno tenisko od mene za dobro utro :

Bernard Tomic - Pierre Hugues Herbert 1
Gilles Simon - Ricardas Berankis 1
Jiri Vesely - Artem Sitak 1
Aldin Setkic - Marco Cecchinato 2

kvota@2.26 bet365

Последно уредено:
James Ward - Philipp Petzschner 1 live bet365 kvota 2.20 mislam deka ovaa e sega poklon[DOUBLEPOST=1411459122][/DOUBLEPOST]eve edno tenisko od mene za dobro utro :

Bernard Tomic - Pierre Hugues Herbert 1
Gilles Simon - Ricardas Berankis 1
Jiri Vesely - Artem Sitak 1
Aldin Setkic - Marco Cecchinato 2

kvota@2.26 bet365
Виде ward?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom