Ф
Фил Ајви
Гостин
Јас мислам дека е многу досадна.3та сезона е речиси masterpiece.
Јас мислам дека е многу досадна.3та сезона е речиси masterpiece.
И јас се чудам како може толку добра серија,за неа ич да не се пишува на форумов .Pretty much најпотценета серија по форумите воопшто. Да се емитуваше на HBO или AMC мислам дека сите во транс ќе паѓаа, ама вака дека е од CBS па не е cool да се сака.
Не ја гледам, му пишав онака на олд скул, типот што мисли дека ББ е досадна а и верувам изразот "права серка" беше искористен. Значи тој ако мисли дека сезонава е мастер пис тогаш навистина е нешто спектакуларно.Зошто мислиш дека е досадна?
Свесно и со здрав разум велам дека најдобрите епизоди на Person of Interest се подобри од најдобрите епизоди на Breaking Bad. Ozymandias се смета за врвот во BB (и е навистина предобра епизода), но PoI има барем неколку епизоди подобри од таа, според мене.Не ја гледам, му пишав онака на олд скул, типот што мисли дека ББ е досадна а и верувам изразот "права серка" беше искористен. Значи тој ако мисли дека сезонава е мастер пис тогаш навистина е нешто спектакуларно.
Еве симнувам и јас.Person of Interest S04E01 720p HDTV X264-DIMENSION [eztv]
Моментално симнувам... Ја гледаше некој веќе или ?
Јас , страшен завршеток има првата епизода .Се враќаат на старото .Person of Interest S04E01 720p HDTV X264-DIMENSION [eztv]
Моментално симнувам... Ја гледаше некој веќе или ?