Person of Interest

• Креатор на темата Креатор на темата Decoturf
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби со закаснување, ама јас од вечерва почнувам со серијава. :D Од почеток и натенане. ;)
Само не знам дали со оваа да почнам или со House of cards. :cautious:

Абе какви карти,каков Спејси,
Серијава е секс со Битолчанка,Гледај ја.

Абе какви карти,каков Спејси,
Серијава е секс со Битолчанка,Гледај ја.

:eek: Е сеа ме збуни малце :confused: а шо е толку посебно секс со Битолчанка? Еве јас на пример сакам со Скопјанка, за мене ко поарно да е, шо знам... :D

2010 - How it all started :)

Одлична епизода денес.

чиста 10 последнава епизодс

Ма не знам за вас, оваа последната 20ка е повеќе од екстра, дека да им платам да ми кажат шо ќе се десе у 21 :D

Дали ќе има 4-та сезона и ако има кога излегува .Последнава епизода највеќе ми се допадна страшно финале.

Дали ќе има 4-та сезона и ако има кога излегува .Последнава епизода највеќе ми се допадна страшно финале.
Четврта сезона ќе има дефинитивно, ама датум уште немаат објавено. Иначе последнава епизода беше мнооогу добра. Завршницата на епизодата отвора простор за уште најмалку 2 сезони. Одвај чекам :)

Одлична серија

Ја изгледав третава сезона у неколку дена...перверзии е!!

Толку добра станала серијата? Јас прва сезона ја гледав и не бев воодушевен, ќе треба изгледа да и се даде втора шанса, ептен позитивни коментари читам насекаде.

Толку добра станала серијата? Јас прва сезона ја гледав и не бев воодушевен, ќе треба изгледа да и се даде втора шанса, ептен позитивни коментари читам насекаде.
3та сезона е речиси masterpiece. Ај можеби ќе го доживееме тоа во 4та, која btw почнува на 23ти септември.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom