Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи како ги заредиле новиве... али Лестер добро играа против Евертон, ќе ги видиме сеа.

Како се палите сите против Рики...и најтрагичното е што СИТЕ сме такви. Комплекаши. Море кој ве тркала бе, небаре светот околу вас се врти.[DOUBLEPOST=1408781983][/DOUBLEPOST]Manchester City boss Manuel Pellegrini has revealed he never feared Liverpool would beat his side to the Premier League title last season.

Копиле чилеанско без трофеи. Кај појде тимовите ги запусти, му падна секирата во медот и се курчи сега. Мрсулко.
На пример, кои тимови ги запусти? :D

сфаќам дека ве пецка изјавава ама Пелегрини беше добар каде и да отиде досега, не верувам да запустил негде :)

Челзи како ги заредиле новиве... али Лестер добро играа против Евертон, ќе ги видиме сеа.
три сезони по ред им ги местат вака на почетокот некои закржлавени тимчиња, таман да си се у играат...

На пример, кои тимови ги запусти? :D

сфаќам дека ве пецка изјавава ама Пелегрини беше добар каде и да отиде досега, не верувам да запустил негде :)

Да, да во Реал растури. А за во просечни тимови доктор е, му нема рамен. Со онај тим од Сити, тој требаше да биди шампион со 10 бода предност зад другите, а не до последно коло да страхува околу титулата.

Да, да во Реал растури. А за во просечни тимови доктор е, му нема рамен. Со онај тим од Сити, тој требаше да биди шампион со 10 бода предност зад другите, а не до последно коло да страхува околу титулата.
А со оглед на тоа дека Роџерс имаше предност пред него и овој му ја собра титулата дали значи дека Пелегрини>>Роџерс?

Е такви муабети водиш.

Пелегрини што е теле, теле е. Но тој не стравуваше за титулата. Не ја доби он, му беше поклонета две-три кола пред крајот. Remember, this does not fucking slip now! :D

Д Коп изиграва, добар си е Пелегрини. Да не беше добар ќе ја добиевме титулата ние уште коа ги тепавме 3-2.

А со оглед на тоа дека Роџерс имаше предност пред него и овој му ја собра титулата дали значи дека Пелегрини>>Роџерс?

Е такви муабети водиш.

Не сум јас Рики да наседнам на вакви муабети. :D
Кај виде дека го спомнав Роџерс? Зборувам само за Пелегрини, конкретно.[DOUBLEPOST=1408795521][/DOUBLEPOST]Инаку, дали само јас добивам goosebumps кога ќе видам некој ваков гест? Ова го има само во Премиерлига.

Одвај чекам да видам каква добродошлица ќе му спремат навивачите на Сандерленд на Коулбек,у секој случај нема да биде пријатно.Тоа му иде исто ко да збришеш од Палермо у Катанија,или па обратно.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom