Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
треба да ви дојде некој андеркавер за да го повреди Торес :D
Повреден си е он, треба да дојде некој кој ќе му влезе во мозок и ќе го натера да даде барање за трансфер.

Си знаеш :)

Базирано на претходни искуства со него, убеден сум дека ова нема да се случи, се надевам не грешам. А тоа претходно искуство е решавачка утакмица кај што тимот му губи 2-1, очајно му треба победа за титула, он влага и даваат два гола, при што е клучен во решавачкиот гол со асистенција :)

Да потенцирам, не тврдам дека Балотели ќе биде мирен ко бубачка и дека ќе гази по терен, никој не може да го знае тоа. Сметам само дека нашиве си имаат добар план направено за него. Е сеа ако искрсне нешто, никад не знаеш како може да ти се пореметат плановите. Крај краева, секој играч си е ризик. Ако ви текнува, Стариџ и Суарез според првичните муабети требаше да себичат и да немаат 2 паса меѓу себе по утакмица, па на крај на сезона станаа СаС. Кутињо беше просечен и преценет Бразилец. Хендерсон беше преплатен Англичанец кој никад нема да ги оправда парите. Аспас беше... ок доста :D
Сега ке испадне балотели е светец ,исто како суарез. Тоа е тој ливерпулски синдром. Смешни сте со ваквите муабети.

Сега ке испадне балотели е светец ,исто како суарез. Тоа е тој ливерпулски синдром. Смешни сте со ваквите муабети.

Ти му се смееш сега за муабетов, тој тебе ти се смееше минатата сабота околу 15:30. Тоа е таа забава.

Ти му се смееш сега за муабетов, тој тебе ти се смееше минатата сабота околу 15:30. Тоа е таа забава.
Ххаха он се смееше без причина , се смееше на поразот на Јунајтед , но јас ви се смеам за други ствари ,поважни ,за ливерпулскиот комплекс се смеам.

Ххаха он се смееше без причина , се смееше на поразот на Јунајтед , но јас ви се смеам за други ствари ,поважни ,за ливерпулскиот комплекс се смеам.

Ау, се вративме на муабетите за „комплекс“. Цела година помина, дури почна зборот и да ми фали.

Тел ас мор абаут ит, плис.[DOUBLEPOST=1408750290][/DOUBLEPOST]Овие па Мани Кент Бај (Санчез, Озил) Клес се потепаа да лајкуваат :)

Ау, се вративме на муабетите за „комплекс“. Цела година помина, дури почна зборот и да ми фали.

Тел ас мор абаут ит, плис.[DOUBLEPOST=1408750290][/DOUBLEPOST]Овие па Мани Кент Бај (Санчез, Озил) Клес се потепаа да лајкуваат :)

Sekogash srce za tebe (ili protiv tebe) :D

Како се палите сите против Рики...и најтрагичното е што СИТЕ сме такви. Комплекаши. Море кој ве тркала бе, небаре светот околу вас се врти.[DOUBLEPOST=1408781983][/DOUBLEPOST]Manchester City boss Manuel Pellegrini has revealed he never feared Liverpool would beat his side to the Premier League title last season.

Копиле чилеанско без трофеи. Кај појде тимовите ги запусти, му падна секирата во медот и се курчи сега. Мрсулко.

Последно уредено:
Ја пишувам "не викам дека ќе биде мирен ко бубачка", а човек кој го оправдувал Фергусон и го правел Сунце Љубави, и се палел на гнасотиите што ги правеле неговиот клуб и неговите играчи, , ми кажува за наш синдром, генерализирајќи го нашиот фан клуб базирано на моето мислење. Што да ти кажам повеќе?

Како се палите сите против Рики...и најтрагичното е што СИТЕ сме такви. Комплекаши. Море кој ве тркала бе, небаре светот околу вас се врти.[DOUBLEPOST=1408781983][/DOUBLEPOST]Manchester City boss Manuel Pellegrini has revealed he never feared Liverpool would beat his side to the Premier League title last season.

Копиле чилеанско без трофеи. Кај појде тимовите ги запусти, му падна секирата во медот и се курчи сега. Мрсулко.

Ili okolu Riki. :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom