- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.267
- Поени од реакции
- 84.374
Ги глеав сите епизоди до сеа. Фала, чао пријатно.
IMO: Добра продукција (камера, пред се) и лошо сценарио.
IMO: Добра продукција (камера, пред се) и лошо сценарио.
Ама јас мислев дека сите сфативме оти нема никогаш да разјаснат што се случило на почетокот. Не е поентата на серијата да биде мистерија. Мистеријата која се случи беше само повод, остатокот е драма, и јас сум убеден дека така ќе тера и до крај.Серијата е одлична, да ама преееееемногу е развлечено. Три епизоди пред крајот на сезоната а тие уште повеќе ги замрсуваат работите. Апсурдно е! Сепак, интересна е. Се случуваат доста интересни работи меѓутоа ништо не се има разјаснато од самиот почеток. Само натрупуваат и натрупуваат. Не ми е јасно кога планираат да излезат некои (барем некои) од работите на виделина. Во петта, шестта сезона? Со вакво темпо можат да идат до десет сезони.
Инаку, седмата епизода беше превозбудлива. Цело време беше интересна. И да, оние од култот ми станаа ОДВРАТНИ! Стварно немаат никаква улога освен да се појават пред некого и да испафтаат по една цигара. Нема смисла!
Па, нели децата на Нора се исчезнати? Како ќе ги види на мемориал деј?Реплики купија од тие што пуфнаа и ќе ги облечат како нив за да народот не заборави. Нора ќе ја мавне срцев удар кога ќе си ги види децата за мемориал деј. Creepy fucked up show. Кога да се прекине да се гледа?
Па имаат исти реплики, памтиш тој во хотелот шо праеше кукли. Овие украдоа едне куп слики од куќите и тие со камионот им донесоа кукли од воскресените. Затоа на почетокот имаа толку облека у таа црквата, за да ги облечат. И симболиката на memorial day. И плус Лив Тајлер и рече на Лори дека Нора ќе се изненади.Па, нели децата на Нора се исчезнати? Како ќе ги види на мемориал деј?