Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
И ја ви се придружувам у тие двете лиги, врска неам како иде ова чудо, ама ај ќе се пробаме.
Голмани: Хауард (Евертон), Сперони (К.Палас)
Одбрана: Тери (Челзи), Компани (Ман. Сити), Мертесакер (Арсенал), Ловрен (Ливерпул), Фонте (Саутемптон)
Среден ред: Хендерсон (Ливерпул), Азар (Челзи), Фабрегас (Челзи), Озил (Арсенал), Нобл (Вест Хем)
Напад: Лукаку (Евертон), Јелавиќ (Хал), Нејсмит (Евертон).
Благодарам.

малку закаснив али тука сум
Ова ми е едно од подобрите тимчиња што ги имам склопено последниве неколку сезони
992RL90.jpg
[DOUBLEPOST=1406985030][/DOUBLEPOST]
Направив минорни измени од првичниот мој тим
pm0gsJr.png

страшен фотошоп потенцијал се крие во тебе човеку
:D

Исто почетник, со мала помош од @DaniBMW
Сакав Стерлинг да го метнам али не ми се поклопуваше со достапнио буџет
10582231_626861947422054_1754295141_n.jpg

Барав ама не можев да најдам како да сменам формација?

Набрзинка, најверојатно ќе претпри промени...

35bw86g.jpg

исто и мој тип за почетниците, а и другиве, ве глеам двајца голмани од различни екипи...
Грешка, двајцата голмани од истата екипа да ви бидат, да имате двајца као Куртоа и Мињоле рецимо е скапо, а ако имате например Шчешни и Мајхил, ако Шчешни се повреди Мајхил нема да игра и нема да добиете поени....
Вака ако ги имате Беговиќ и Соренсен, ако едниот не игра другиот игра сигурно и неможе да се остане без поени... Ем поевтино..

Набрзинка, најверојатно ќе претпри промени...

35bw86g.jpg

исто и мој тип за почетниците, а и другиве, ве глеам двајца голмани од различни екипи...
Грешка, двајцата голмани од истата екипа да ви бидат, да имате двајца као Куртоа и Мињоле рецимо е скапо, а ако имате например Шчешни и Мајхил, ако Шчешни се повреди Мајхил нема да игра и нема да добиете поени....
Вака ако ги имате Беговиќ и Соренсен, ако едниот не игра другиот игра сигурно и неможе да се остане без поени... Ем поевтино..
Зошто кога може да земиш двајца први голмани од различни екипи и да ги менуваш кога играат со послаб противник и очекуваш да не примат гол.

Зошто кога може да земиш двајца први голмани од различни екипи и да ги менуваш кога играат со послаб противник и очекуваш да не примат гол.
Ја првин така праев, али после се нервирав пошто стално го утињав голманот :D

Moze poeftino da se pomini i so prvi golmani na razlicni ekipi, ne mora da se zemaat prvite top 4 golmani ne igra golema uloga

Moze poeftino da se pomini i so prvi golmani na razlicni ekipi, ne mora da se zemaat prvite top 4 golmani ne igra golema uloga

Пак, Беговиќ е 5, Гузан е 5, Фостер е 5 итн... А нивните резерви се по 4, 1 поен заштедуваш минимум, а за играч у средина или напад тој еден поен може многу да ти помогне...
Тоа е сепак мое мислење и совет, немора да го прифатите..
Иначе сеа глеам 8-ма сезона ми е ова, изглеа најискусен сум ја овде :))

Еве го и мојот. Би требало до почетокот на ПЛ да претрпи некои измени, но сега за сега мислам дека е ок

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    61,9 KB · Прегледи: 23
Пак, Беговиќ е 5, Гузан е 5, Фостер е 5 итн... А нивните резерви се по 4, 1 поен заштедуваш минимум, а за играч у средина или напад тој еден поен може многу да ти помогне...
Тоа е сепак мое мислење и совет, немора да го прифатите..
Иначе сеа глеам 8-ма сезона ми е ова, изглеа најискусен сум ја овде :))

ептен искусен си бил :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom