Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.082
- Поени од реакции
- 62.194
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So mislite za Brazil (1985) go ima li nekoj izgledano? Uste ne sum se resil da go pustam, a mi iskaca redovno na suggestions na IMDB-vo.
So mislite za Brazil (1985) go ima li nekoj izgledano? Uste ne sum se resil da go pustam, a mi iskaca redovno na suggestions na IMDB-vo.
Монти Пајтон ако не си ги гледал, боље избор ти се.So mislite za Brazil (1985) go ima li nekoj izgledano? Uste ne sum se resil da go pustam, a mi iskaca redovno na suggestions na IMDB-vo.
Ти Кум го хејташе, не пак Бразил...
#ajdanepocnuvame...
Како бре?
Лошо напишана приказна со слаба глума и глупа реализација.
Кои елементи според тебе го прават ова смече, филмиште
Си ги збркал поимитеПосле трејлеров 50 shades of grey се спрема да биде најголемиот flop ever.
Не се мисли ич за него, пуштај го одма. За мене е еден од најубавите филмови. Посебен е некако.So mislite za Brazil (1985) go ima li nekoj izgledano? Uste ne sum se resil da go pustam, a mi iskaca redovno na suggestions na IMDB-vo.
Predobar Brazil, ja pak ne ni vidov deka ova e delo na Terry Gilliam, prav sci-fi futuristicki film, nema prazen karakter u filmot. MasterpieceНе се мисли ич за него, пуштај го одма. За мене е еден од најубавите филмови. Посебен е некако.
Сега ми текна на овој http://www.imdb.com/title/tt0118929/?ref_=nv_sr_1 ако не си го гледал, ете уште една препорака![]()
Predobar Brazil, ja pak ne ni vidov deka ova e delo na Terry Gilliam, prav sci-fi futuristicki film, nema prazen karakter u filmot. Masterpiece
Inaku mi e gledan Dark City, ama ne mu e ni blisku na Brazil ni scenariski nitu pak kinematogravski.![]()