Transcendence филмиште
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mislev na filmot deka si vredi, dobar balans na se, od kastingot timot so D.Craig do Rooney Mara(ja ograbija trebase da i daat oskar ne na starata babuskera so i go daat po difolt), scenarioto nema so da se zbori, kinematografija isto predobra, kvalitetna muzika, zasluzeno 8/10.Ја прво го гледав филмот ( на Финчер верзијата ) и стварно ми се свиѓаше али сеа од кога ја прочитав книгата.............филмот ни од далеку не и приоѓа на книгата. Што е разбирливо пошо немоеш у 2 и пол саати да прикажеш све али ипак книгата некако ми остави поголем впечаток.
Додади го и Mark Strong, кој е одличен глумец и екипава е импресивна. Дефинитивно на watch list.Promising! Освен Бенедикт Кумбејгхдсахдгкгфгдскјфбфдскбајмч, Кира Најтли и Тајвин Ланистер (Бог знае како се вика типот од оваа страна на Вестерос), го забележав и Ален Лич - актер кој го запознав преку Downton Abbey и кој за мене беше навистина пријатно изненадување. Се надевам нема да ме разочара овде.

A @turvior со што ќе се поврзе, ебаго?Се надевам дека во следниот филм ќе има човек-главен лик со кој што ќе можеме да се поврземе т.е. некој што ќе го води филмот а да не е мајмун
Како бре?Transcendence филмиште
Како бре?
Лошо напишана приказна со слаба глума и глупа реализација.
Кои елементи според тебе го прават ова смече, филмиште
Па јас би сакал ова приказна што сега ја раскажуваат да заврши со големо финале на трилогија во следниот филм со војна на луѓето и мајмуните а потоа да почнат некоја нова трилогија со астронаутите многу многу години после случувањата во оваа трилогија.A @turvior со што ќе се поврзе, ебаго?
Инаку не знам што е планот, дефинитивно ќе следи филм во кој астронаутот (Чарлтон Хестон) ќе биде главен лик, но не знам дали тоа ќе биде следниот или планираат да снимат филм за војната прво. Во старите делови филмот со Хестон се случува 700 години подоцна. Мислам дека овој пат ќе одат полека.
Излезе ли убава снимнка за мајмуните или тешко?
Вчера го гледав Трансформерс во Милениум ужас слика ко кино снимка да гледам на тв, горе српски превод доле испод него македонски .

Како бре?
Лошо напишана приказна со слаба глума и глупа реализација.
Кои елементи според тебе го прават ова смече, филмиште
После толку изгледани филмови ако треба да читам за да го оценам Трансенденс тогаш и заслужувам само такви филмови да гледамти више критики читаш ко што те гледам него сам што оценуваш.
После толку изгледани филмови ако треба да читам за да го оценам Трансенденс тогаш и заслужувам само такви филмови да гледам