Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Probaj 070/640-803Ako moze kontakt od deckite koi prodavaa gree mislam zorba bea ili taka nekako, mi treba odvlaznuvac a tesko se naoga vo mk
Pozdrav
Излезе ли убава снимнка за мајмуните или тешко?
Имаше народ?
ти више критики читаш ко што те гледам него сам што оценуваш.
Абе шо и да правите немој во Милениум во кино да одиш, посебно не на 3Д.
Дај уште 50-60 денари плус и оди во Синеплекс, барем и звук е подобар и слика, ако го читаш преводот, ставен е на нормално место со нормална големина на буквите, а не како во Миелниум го напикале доле, со фонт 3 абе очи да ти се истечат. А тоа наочарите последен пат им се чистени првиот пат кога даваа 3Д.
Најефтиниот инвертер на пазаров... наводно со Тошиба компресор.
Прегледај го приврзокот 95981 Прегледај го приврзокот 959
Bi v zamolil za sovet. Vo momentot se razmisluvam za stavanje na klima ured ili inverter koj bi go koristel za prostorija od 35 m2.
Po razgleduvanje vo prodavnicite i po sugestija na poveke prodavaci predlog mi bea dadeni klima uredi od 3.5 kw i toa
St koj go ima vo setec i so se montaza cini 14000 denari i crypton klima koja cini 11000 bez montaza. Navodno dvata se so toshiba kompresor.
Isto taka predlog m dadoa inverteri istite marki.
Moj совет е обична клима ( без инверетер )
Поедноставна е конструкцијата, значи помали се шансите да се расипе. Самиот инвертер е електронски уред кој ја менува фреквенцијата на струјата. Тој уред може да се расипе.Vo red go pocituvam sovetot no zosto????
Zosto???? Cena ili????