Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не заборави дека сме пријатели, ако се налути на репликата имам план Б:Ио, цел пост ти беше одличен и на крај мораше да се закопаш со Мурињо...
Ја ќе се повторам.
Ако во 2014 сеуште мислите дека филмови од 1960 се подобри од било кој филм од 2013/14 тогаш слободно може да си користите фиксни телефони пошто се класика и се од телефони што излегло у меѓувреме е непотребно бидејќи "Се знае за што е телефон-за зборење, ова камери и глупости се само рандом ефекти што не се потребни како напредок на човештвото."
Promising! Освен Бенедикт Кумбејгхдсахдгкгфгдскјфбфдскбајмч, Кира Најтли и Тајвин Ланистер (Бог знае како се вика типот од оваа страна на Вестерос), го забележав и Ален Лич - актер кој го запознав преку Downton Abbey и кој за мене беше навистина пријатно изненадување. Се надевам нема да ме разочара овде.тих тихприказната ми стои одлична, актерската екипа да се наежиш, Oscar contender?
Незнам дали си го гледал 21 Grams со Бенисио Дел Торо, Шон Пен и Наоми Вотс. Мене ми е меѓу поомилените филмови.
Ова ќе го сметам како навреда![]()
Хаха, извини ако не![]()
Се зезам, нема гајле гледан ми е да![]()
http://www.imdb.com/title/tt1568346/?ref_=nv_sr_1
Inaku ova e filmishte, na nivo so knigite i edvaj cekam Fincher da gi izvadi prviot i tretiot del. Steta so tretiot del od knigite e napisan posthumno. Najdobar film u poslednite 3/4 godini. GG
Mislev na filmot deka si vredi, dobar balans na se, od kastingot timot so D.Craig do Rooney Mara(ja ograbija trebase da i daat oskar ne na starata babuskera so i go daat po difolt), scenarioto nema so da se zbori, kinematografija isto predobra, kvalitetna muzika, zasluzeno 8/10.Ја прво го гледав филмот ( на Финчер верзијата ) и стварно ми се свиѓаше али сеа од кога ја прочитав книгата.............филмот ни од далеку не и приоѓа на книгата. Што е разбирливо пошо немоеш у 2 и пол саати да прикажеш све али ипак книгата некако ми остави поголем впечаток.
Додади го и Mark Strong, кој е одличен глумец и екипава е импресивна. Дефинитивно на watch list.Promising! Освен Бенедикт Кумбејгхдсахдгкгфгдскјфбфдскбајмч, Кира Најтли и Тајвин Ланистер (Бог знае како се вика типот од оваа страна на Вестерос), го забележав и Ален Лич - актер кој го запознав преку Downton Abbey и кој за мене беше навистина пријатно изненадување. Се надевам нема да ме разочара овде.