Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
copy-of-a-copy.gif

fight club-a beautiful mind-Donnie Darko-The Machinist-mr nobody-enemy

Епизодите на Твајлајт зоун се претарано остарени и те како го немаат тој филинг кога ќе ги гледаш сега.
А да не споменам дека голем дел од епизодиве имаат дебилен крај. На пример "Five Characters in a search of an exit".

Чисто кога сме веќе на темата за Твајајт Зоун. А дека е класика и дека Стерлинг е гениј така си е.

Што ако е престара, приказната и муабетите ги пратиш, нема исфорсирано ефекти или нешто слично па да ти биде очобол :)

Епизодите на Твајлајт зоун се претарано остарени и те како го немаат тој филинг кога ќе ги гледаш сега.
А да не споменам дека голем дел од епизодиве имаат дебилен крај. На пример "Five Characters in a search of an exit".

Чисто кога сме веќе на темата за Твајајт Зоун. А дека е класика и дека Стерлинг е гениј така си е.

monty-python-stoning.gif

Ke ima budzet, ali zaso da ne go naprai primer Piter Jackson ili J.J. Abrams? D.Jones dva dobri filma ima napraeno i nieden od niv ne e od fantasy zanr, ne e dokazan reziser, golem zalak mi stoi ova za nego.
Sepak ocekuvam od Travis FImmel dobar Arthas da izleze :))

Go isforsiravte Twilight Zone, fantasy e ipak, a se znae sho e najbitno kaj toj zanr, ne e ko 12 Angry Men ili To Kill a Mockingbird koi se drami pa seushte da ja ima istata tezina.

Ио, цел пост ти беше одличен и на крај мораше да се закопаш со Мурињо...

Zdravo decki
Ako moze mala pomos.
Mi treba kamin za vo stan so prostorija od 35m2, so greenje na drva i povrzan na radijatori.
Dali e dobra ideja, i koja mokjnost da e na kaminot.
Fala
Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom