Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Фала на сите за препораките, бтњ фала и до модераторите за ставање на темава под стики статус :)

Мислам дека е добро место за дискусија за филмоманите како нас.

Веднаш ја планирав за тука само чекав да завршат Оскарите и да ја симнеме таа тема, да се направи место.

Се сложувам, у право си.

Дајте кажете што да гледам нешто по тазе ? веќе немам идеи..

П.С За мене тазе е све после 1990, да се разбереме, дали е нов филм или стар ич не ми мења.

Па вака ко за тебе, пошто си мистери адикт, би ти ги препорачал Dark City и Stay, нормално доколку ги немаш гледано. Исто и германскиот Das Experiment е прилично ок филмче, ова ко за почеток:smir:.

Све тоа го имам гледано. Фала во секој случај :smir:

Све тоа го имам гледано. Фала во секој случај :smir:

Знаеш што... остави ти едно списоче по темите со жанрови, што си гледал, горе-долу :) Ти си од наша крвна крвна група, се имаш изгледано, мали се шансите да ти предложиме нешто што не си го изгледал.

Кога веќе ќе нема повеќе за гледање, ќе направиш тоа што го правиме сите: ќе си преминеш на серии :pos:

"_" Знаев дека нема да sе најде филм али ај си викам да пробам :)

Иначе одамна сум на серии, али и таму веќе дефицит се појавува :pos2:

"_" Знаев дека нема да sе најде филм али ај си викам да пробам :)

Иначе одамна сум на серии, али и таму веќе дефицит се појавува :pos2:
Незнам дали си го гледал 21 Grams со Бенисио Дел Торо, Шон Пен и Наоми Вотс. Мене ми е меѓу поомилените филмови.

Ова ќе го сметам како навреда :)

Хаха, извини ако не :)

Се зезам, нема гајле гледан ми е да :)

„Филмска игра: Десет филмови кои Psyside ги нема а вие ги имате гледано“ :tv:

Hero Wanted (2008)

Не се надевам нешто од филмов али ипак да си прашам(со оглед на добрите глумци а и потребата да гледам акција за адреналинче)
Го има некој гледано?

или пак за овај
La linea (2009)

или двата се тапа?

@ Zeegerman - La Linea го неам гледано , Hero Wanted не го ни догледав од што беше досаден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom