Најскапото кафе на светот Копи Лувак во Македонија !

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Oд турско нема боље и тоа она у кеса со наградна игра.Ем кафе ем може награда да лапнеш,лажиче.. шоља...Кој ве лаже од 100 евра кафе да пиете бе :pos:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.366
Поени од реакции
84.600
Македонскиот граѓанин, како што можеме од вести да видиме, живее се подобро. Нема далеку да биде денот кога ова кафе од фантазиите, ќе биде дел од секојдневниот утрински ритуал, на просечниот работник во Дрексклајмер.

Keljav

baram zena - test kujna
Член од
8 март 2009
Мислења
1.372
Поени од реакции
310
Македонскиот граѓанин, како што можеме од вести да видиме, живее се подобро. Нема далеку да биде денот кога ова кафе од фантазиите, ќе биде дел од секојдневниот утрински ритуал, на просечниот работник во Дрексклајмер.
Ќе дојде и таков ден.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
@Keljav да ти донесам јас тебе едно кило за 500е па ти прави бизнис?
Го има веќе он кафето.$ ~40 за 100 гр. е од амазон да ти го донесат. Муабетот тука е како он уствари го пиел најскапото најдоброто кафе на свет. Приказна за префинетост, екстравагантност,уникатност и престиж.

Царевата нова облека.:D

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Заебавајте се вие, ама на типот му дошла идеја да прави пари и ако му успее зошто па да не, ама тешко тука на форумот некои офци да најди.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Еднаш се живее. Пробајте
точно, еднаш се живее и ќе го пробаат ама не по 100 евра за чашка кафе, ќе си појдат до Бугарија и истото ќе го добијат за неполни 2000,00 денари и ем ќе прошетаат за истите пари.
Ништо ново да во МКД се’ се преценува - па и ова „лајно„

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Јас сум ловџија, и татко ми беше и дедо ми беше - такво животно не постои
Па што ако си бил ловџија ти и твоите претци, да не си ловел во Индонезија кај што живее цибетката случајно? :D

Иначе да, кафево којзнае како го прават и кој све го сере :)
Maркетинг е едно, реалност е друго.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.628
Поени од реакции
11.691
Секоја роба си има купувач. Секој воз свои патници а секое кафе си има почитувач. Има луѓе во Мк што го пијат ова најдобро кафе на светот. Тоа се луѓе со стил. Стилот чини пари и тоа е престиж. Би ти пожелил да го пробаш.
сакаш да ми кажеш дека ради тоа само што некој е пун ко брод има стил????
да не се лажеш? :icon_lol:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.224
Поени од реакции
42.969
Па што ако си бил ловџија ти и твоите претци, да не си ловел во Индонезија кај што живее цибетката случајно? :D

Иначе да, кафево којзнае како го прават и кој све го сере :)
Maркетинг е едно, реалност е друго.
Може и никој не го сере, продаваат некое обично "непреработено" кафе за големи пари:D

Kajgana Shop

На врв Bottom