- Член од
- 24 јуни 2011
- Мислења
- 522
- Поени од реакции
- 462
Пред да одам да серам, еве ја причината: класа, престиж, луксуз, топ, најтоп, стил x1000.
Еднаш се живее. ПробајтеУ МК просечна плата е 150 евра они донеле кафе од 100 евра![]()
Да би имал многу пари би пробал. Во спротивно пак би пробал, доколку некој ми подари.Еднаш се живее. Пробајте
Ќе дојде и таков ден.Македонскиот граѓанин, како што можеме од вести да видиме, живее се подобро. Нема далеку да биде денот кога ова кафе од фантазиите, ќе биде дел од секојдневниот утрински ритуал, на просечниот работник во Дрексклајмер.
Го има веќе он кафето.$ ~40 за 100 гр. е од амазон да ти го донесат. Муабетот тука е како он уствари го пиел@Keljav да ти донесам јас тебе едно кило за 500е па ти прави бизнис?
точно, еднаш се живее и ќе го пробаат ама не по 100 евра за чашка кафе, ќе си појдат до Бугарија и истото ќе го добијат за неполни 2000,00 денари и ем ќе прошетаат за истите пари.Еднаш се живее. Пробајте
Па што ако си бил ловџија ти и твоите претци, да не си ловел во Индонезија кај што живее цибетката случајно?Јас сум ловџија, и татко ми беше и дедо ми беше - такво животно не постои
сакаш да ми кажеш дека ради тоа само што некој е пун ко брод има стил????Секоја роба си има купувач. Секој воз свои патници а секое кафе си има почитувач. Има луѓе во Мк што го пијат ова најдобро кафе на светот. Тоа се луѓе со стил. Стилот чини пари и тоа е престиж. Би ти пожелил да го пробаш.
Може и никој не го сере, продаваат некое обично "непреработено" кафе за големи париПа што ако си бил ловџија ти и твоите претци, да не си ловел во Индонезија кај што живее цибетката случајно?
Иначе да, кафево којзнае како го прават и кој све го сере
Maркетинг е едно, реалност е друго.