Најскапото кафе на светот Копи Лувак во Македонија !

• Креатор на темата Креатор на темата Keljav
  • Време на започнување Време на започнување
Oд турско нема боље и тоа она у кеса со наградна игра.Ем кафе ем може награда да лапнеш,лажиче.. шоља...Кој ве лаже од 100 евра кафе да пиете бе :pos:

Македонскиот граѓанин, како што можеме од вести да видиме, живее се подобро. Нема далеку да биде денот кога ова кафе од фантазиите, ќе биде дел од секојдневниот утрински ритуал, на просечниот работник во Дрексклајмер.

Македонскиот граѓанин, како што можеме од вести да видиме, живее се подобро. Нема далеку да биде денот кога ова кафе од фантазиите, ќе биде дел од секојдневниот утрински ритуал, на просечниот работник во Дрексклајмер.

Ќе дојде и таков ден.

@Keljav да ти донесам јас тебе едно кило за 500е па ти прави бизнис?
Го има веќе он кафето.$ ~40 за 100 гр. е од амазон да ти го донесат. Муабетот тука е како он уствари го пиел најскапото најдоброто кафе на свет. Приказна за префинетост, екстравагантност,уникатност и престиж.

Царевата нова облека.:D

Заебавајте се вие, ама на типот му дошла идеја да прави пари и ако му успее зошто па да не, ама тешко тука на форумот некои офци да најди.

Еднаш се живее. Пробајте
точно, еднаш се живее и ќе го пробаат ама не по 100 евра за чашка кафе, ќе си појдат до Бугарија и истото ќе го добијат за неполни 2000,00 денари и ем ќе прошетаат за истите пари.
Ништо ново да во МКД се’ се преценува - па и ова „лајно„

Јас сум ловџија, и татко ми беше и дедо ми беше - такво животно не постои
Па што ако си бил ловџија ти и твоите претци, да не си ловел во Индонезија кај што живее цибетката случајно? :D

Иначе да, кафево којзнае како го прават и кој све го сере :)
Maркетинг е едно, реалност е друго.

Секоја роба си има купувач. Секој воз свои патници а секое кафе си има почитувач. Има луѓе во Мк што го пијат ова најдобро кафе на светот. Тоа се луѓе со стил. Стилот чини пари и тоа е престиж. Би ти пожелил да го пробаш.
сакаш да ми кажеш дека ради тоа само што некој е пун ко брод има стил????
да не се лажеш? :icon_lol:

Па што ако си бил ловџија ти и твоите претци, да не си ловел во Индонезија кај што живее цибетката случајно? :D

Иначе да, кафево којзнае како го прават и кој све го сере :)
Maркетинг е едно, реалност е друго.

Може и никој не го сере, продаваат некое обично "непреработено" кафе за големи пари:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom