Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Според некои информации Санчез сакал во Јуве да оди, само прашање е дали овие ќе понудат повеќе од Арсенал. Барса моментално го чека одговорот на Јуве, пред да се официјализира трансферот.

Стварно ќе ме разочара целава оваа ситуација ако на крај заврши во Јуве.....(или било каде освен Арсенал)

Според некои информации Санчез сакал во Јуве да оди, само прашање е дали овие ќе понудат повеќе од Арсенал. Барса моментално го чека одговорот на Јуве, пред да се официјализира трансферот.

Стварно ќе ме разочара целава оваа ситуација ако на крај заврши во Јуве.....(или било каде освен Арсенал)

Мислам дека done deal е Санчез во Арсенал. Треба само да очекуваме на официјална. Никаде, апсолутно никаде не се спомнува Јуве како опција, освен на некој ступидни сајтови како метро или телеграф. Дури и ББС пред некој ден објави дека Арсенал е во напредни преговори со Санчез. Но, и да не дојди (по некоја случајност) тогаш сигурно Венгер ќе купи некој друг.[DOUBLEPOST=1404757100][/DOUBLEPOST]Right every listen RAC1 based in Barcelona just announced Sanchez Is going to Arsenal. You couldn't ask for a source closer to club - Као наводно. :D :D[DOUBLEPOST=1404757210][/DOUBLEPOST]Уште едно: Catalan radio station RAC 1 claim that Arsenal is the 'main option' for Alexis Sanchez and that the Chile star is close to a move.

Последно уредено:
Мислам дека done deal е Санчез во Арсенал. Треба само да очекуваме на официјална. Никаде, апсолутно никаде не се спомнува Јуве како опција, освен на некој ступидни сајтови како метро или телеграф. Дури и ББС пред некој ден објави дека Арсенал е во напредни преговори со Санчез. Но, и да не дојди (по некоја случајност) тогаш сигурно Венгер ќе купи некој друг.[DOUBLEPOST=1404757100][/DOUBLEPOST]Right every listen RAC1 based in Barcelona just announced Sanchez Is going to Arsenal. You couldn't ask for a source closer to club - Као наводно. :D :D[DOUBLEPOST=1404757210][/DOUBLEPOST]Уште едно: Catalan radio station RAC 1 claim that Arsenal is the 'main option' for Alexis Sanchez and that the Chile star is close to a move.

Апсолутно никаде. :)

David Ornstein @bbcsport_david · 4h
#AFC close to completing Debuchy & talks ongoing for Sanchez. #LFC unlikely to pursue AS (Suarez set to be straight cash) but Juve very keen

Од сигурна работа за Санчез наеднаш Јувентус влегува у приказната, не ми се свиѓа ова, белки ќе заврши поволно за нас.

Од сигурна работа за Санчез наеднаш Јувентус влегува у приказната, не ми се свиѓа ова, белки ќе заврши поволно за нас.

Мислам дека Јуве беше уште од самиот старт поврзуван со Санчез. Доброто во споредба со Јуве е што имаме повеќе ќеш. Мене повеќе ме плашеше Барса да не ја одбие понудата на Арсенал поради Ливерпул затоа што по секоја логика Ливерпул би понудиле повеќе пари, али ете најверојатно Санчез не сака да игра таму.

Само да не излезе како со Игуаин лани,заради ценкањето да пропадне трансферот и на крај да заврши во Наполи. Сепак мислам дека 90% е завршена работата.

Тие 10% се критичните. Секогаш. И 99% да е готова работа, тој 1% стално ебава. Да ми простите на речникот.

Не верувам дека е глуп Санчез да оди во Јуве. Ипак е преедизвик да играш во ПЛ, а не во Серија А.

Абе се убаво шпекулации со Јуве али финтата е дали можат да им платат 30м фунти или повеќе ?
Санчез иде кај нас освен ако не се јави некоја нафташка ѕверка ...
Дарен на твитер вика дека сме завршиле работа со Дебуши наводно :)
Бар 1 играч нов да има за презентацијата со Пума а по некоја случајност и со Санчез средат :oops:

Дебуши изгледа дека е done deal. Само за тој и ми се верува затоа што највеќе има логика тој трансфер да се деси.

Метро излегоа со вест дека Санчез е на пат за Лондон да потпише за Арсенал :D

Метро излегоа со вест дека Санчез е на пат за Лондон да потпише за Арсенал :D

Чека на ред прво М`вила да излезе за да нема гужва за прегледите. :D, а и торбицата Игуаин ја заборавил лани го чекаат да дојде да си ја земе и да го ослободи шкафчето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom