Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На ББЦ има од вчера http://www.bbc.com/sport/0/football/28177987Денес шпекулациите отидоа чекор понапред и наводно сме потпишале со Санчез.
Санчез се поврзува со Арсенал.
Санчез сака да игра за Арсенал.
Санчез е на пат кон Лондон.
Санчез е на медицински прегледи кај Арсенал.
Санчез потпиша со Јувентус.![]()
Дур не видите на официјална или на BBC не веруваме. Иако сакам да верувам дека Санчез и Дебуши се done deal.
Тоа за Санчез и за Волкот си стои, ама ипак Жиру некако ми изглеа дека ќе ни биде пак најслаба алка во тимот, ако не купиме друг напаѓач. Е сеа среќа е што го иаме Кембел кој треба да е супер замена за Жиру, ама од друга страна па Кембел нема искуство во ПЛ.Тоа не е проблем ако ги има Санчез и Волкот да се уфрлаат по страна.
Не само што брзи, офанзивни крила многу му одговараат на Озил, туку ќе повлекуваат играчи со себе отварајќи му многу повеќе простор на Жиру.
Ако Оливер пак успее да ебе чисти шанси тука ни е месијата Кембел за кого е потврдено дека ќе остане во клубот.
Тоа за Санчез и за Волкот си стои, ама ипак Жиру некако ми изглеа дека ќе ни биде пак најслаба алка во тимот, ако не купиме друг напаѓач. Е сеа среќа е што го иаме Кембел кој треба да е супер замена за Жиру, ама од друга страна па Кембел нема искуство во ПЛ.
Ако останеме само со Жиру како главен напаѓач, да се надеваме дека ќе биде како што збориш. И не викам дека Жиру е за никаде, ама според мене не треба да биде главна опција во нападот.Ако де ќе набие полаку во куповите, а и мислам дека нема да му е тоа проблем. Само незнам зошто Жиру го правите толкаво дрво кога до пола сезона некаде супер играше само немањето негова замена спласна. Не е толкаво дрво колку што го правиме. Плус со Кембел и Саного како замени ќе биде подобар бидејќи ќе има конкуренција и повеќе одмор.
Официјално
![]()
![]()