Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Утре Барса има прес конференција у 12.

Samo da ne ispadne doagjanjeto na Sanchez shut karta za Poldi...

Ex-Germany Paul Breiter star urges Joachim Löw to drop Mesut Özil

“If Joachim Löw is brave and says that he doesn’t want to play with just ten players, he will leave Mesut Özil out of the next match,” Breitner said.

“It would be a step towards the World Cup title and above all a step forward for the team.

“Nine players go out there and give everything for 90 minutes and one other does nothing but walk around on the pitch.

“At a World Cup, that can’t happen. Joachim Löw has to come out of his shadow and give a reaction.”

Преку таквото ми е од ваквите т.н германски легенди го отекоа за Озил, нема ден некој да не се јави, цела една пропагандна машинерија, да играше во Германија друга песна ќе се пееше, а вака си најдоа жртва за евентуален неуспех на првенството.

Јесда Озил можеби не е толку експониран како претходното првенство, ама нека не забораваат дека 3 утакмици ради него тепаа. Човекот скоро секоја позиција на средина им ја игра, што ме тера да го мразам што не беше таков кај нас :)

Може не игра најсјајно Озил, ама на утакмицата со Гана после влегувањето на Швајнштајгер лом правеше по левата страна.

Се запнале за Озил, а како играат Геце и Крос никој не спомнува.

Озил ја игра со срце секоја утакмица, незнам како може да каже некој дека свите освен него даваат масимум у играта. Ја држи средината и милион топки преку него ида, се уби од трчање....

Криво им е на германциве дека Озил никогаш не им ја пее химната па јадат бурек за него.;)
Супер си игра на светсково, јадат бубрези само....

Никој не спомнува дека се зажустрија шпекулациите за Ларс Беднер од Баер. Вакво трио ако донесиме до средина на јули, то би било полна капа во овој трансфер период, под услов Вермален да не си оди. Твитерот е полн со шпекулации, кои го придодаваат Беднер на Санчез и Дебуши, како „готови трансфери“.

Ипак Кедира е подобра опција од Бендер.

David Ornstein @bbcsport_david 34s
More
#AFC close to completing Debuchy & talks ongoing for Sanchez. #LFC unlikely to pursue AS (Suarez set to be straight cash) but Juve very keen.

Никој не спомнува дека се зажустрија шпекулациите за Ларс Беднер од Баер. Вакво трио ако донесиме до средина на јули, то би било полна капа во овој трансфер период, под услов Вермален да не си оди. Твитерот е полн со шпекулации, кои го придодаваат Беднер на Санчез и Дебуши, како „готови трансфери“.

http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...hieu-Debuchy-in-60million-transfer-swoop.html

Него, Џуру уште е наш ? Го има во тимот, на официјална. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom