Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вакви реченици „каков трансфер направивте/каков играч донесовте не сте свесни“ читавме и за Озил. Не дека Озил не е добар играч, далеку од тоа, ама ваквите коментари ко да го избаксузираа Озил и овој ја имаше најслабата сезона у кариерата...

Често поставувано прашање измеѓу фановите на Арсенал деновиве: Секс или Санчез !?

Често поставувано прашање измеѓу фановите на Арсенал деновиве: Секс или Санчез !?
Сексот за крило не го бива,Санчез повеќе позиции може да покрие. Според потребите на тимот,Санчез -> Секс

Нема дилема дека крило многу повеќе ни треба отколку уште еден везњак у средина кога ги имаме Ремзи и Озил.
Не бев многу среќен кога Венгер го пушти Сеск у Челзи ама со трансферов ме убедува да не се сомневам у стариот наш.

Ако дојде Санчез и ако остане Кембел ( што е многу веројатно) мислам дека е добро да се пушти на позајмица Гнабри, во некој премиерлигашки клуб од типот на ВБА, Астон Вила и слично.

Каталог од Пума, кога е презентацијата ?
Само мене ми се допадна ова гостинскиот дрес ?
Како ќе им легнат дресчињава на Дебуши и Санчез :cenzura:
ncirgG4.png

Ја гледате репризата на Стемфорд/Енфилд? Ги разбирам бразилците :D

Подолски да влезе на местото на Оезил да си брцне некое голче.

И јас сакам да влезе Полди и да даде гол, ми фали уште еден гол да биде сам на третото место на листа на стрелци за Германија.

Додека го гледаме дробењето на бразилците овој твит се појави:

Guillem BalagueVerified account ‏@GuillemBalague
All agreed for Alexis. Will be anounced soon, possibly tomorrow.Arsenal will pay FCB £27.5 plus £2.3 for objectives. 4 years plus 1 optional

И тоа по многу добра цена ќе го земеме.

Туууу !уште да не прими гол германија,да фанам некое париче и вечерва супер :D

ГЛУППП!заради него паѓам!ОКО глупо

Сакам само да го видам и Полди во игра. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom