Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
F.Y.R.O.M. moze nekoj da mi kazuva znacenje na ovie bukvi? ;)

kolku ubistva se slucuvaat i kolku albanci zatvoraat pa ne protestirame, tuku ovoj slucaj e somnitelen mnogu. i samite nie albanci ne sakame ubijci nasata vera vika i da e tvoj roden brat koga e ubijec nemoj da go branis.

Од моментот кога ќе се престане да си вршите крвна одмазда ќе може да се прави муабет. Се додека со лаги и монтирања се прикажува како сте угнетувани ништо не правиме. Со тој, Рамковен договор или како и да е преголемо е допуштањето за се и сешто. Прво почитувај го оној кој што може да те згази а тоа не го прави, па после прашувај за одредени кратенки и давај сопствено мислење. И не за џабе рекле, „Рани куче да те лае“. Крај на муабет.

a da ne se vika tvojata drzava taka ? razmisli uste ednas :)
џабе ти е сеа, поштено ти го спуштија, рака на срце си го бараше :)
кажи ми кога вие сте признале дека некој ваш е крив?
јас отако знам вие редовно за секој ваш затворен излегувате на протест за да барате правда...
и ако сте толку сигурни дека не се они значи знаете нешто, па појдете до најблиската станица и приложете ги доказите зашо овака работава е рекла казала

Го гледав сега прилогот на Телма што идеше. Покрај сите млади Муџи што беа собрани ваљда пред општината во Чаир, видов и 8/9 годишно голо дете, кое ја извадило маицата, и ја заврзало на главата.... Е, тоа е иднината на Албанците во Македонија, на 8 годишна возраст место да оди да поднаучи нешто, или пак да одигра фудбал партија со своите врсници, тоа отишло со Муџите да протестира. Па и уште се силеше куртончето на полицијата, и фати џoм преку улица да го нема. А сигурно да го најдете на улица и да го прашате за што протестира, 100% ќе почне да ве пцуе на Албански.
И потоа некои тука од "браќава" ќе ми реплицираат како тоа кај нас било проблемот не кај нив.... Гледајте ги вестите на Телма во 6:30 ќе видете за што зборам. Страшно нешто е тоа што им го прават нивните родители кон нивните деца, оставени на улица од најмала возраст.... пропадната генерација.... генерација спремана да војува во Ирак, Сирија, или пак можеби во Македонија (n)

Последно уредено:
Доста се спомнуваше името на Алах во сиот случај, па вака едно мое мислење, нишо не се дешава на светот без вољата на Алах, и ако тој во својата мудрост решил тие да бидат фатени и да чмајат доживотно во затвор - кој сме ние , обични смртници, да му се спротивставуваме на неговата воља.

Го гледав сега прилогот на Телма што идеше. Покрај сите млади Муџи што беа собрани ваљда пред општината во Чаир, видов и 8/9 годишно голо дете, кое ја извадило маицата, и ја заврзало на главата.... Е, тоа е иднината на Албанците во Македонија, на 8 годишна возраст место да оди да поднаучи нешто, или пак да одигра фудбал партија со своите врсници, тоа отишло со Муџите да протестира. Па и уште се силеше куртончето на полицијата, и фати џам преку улица да го нема. А сигурно да го најдете на улица и да го прашате за што протестира, 100% ќе почне да ве пцуе на Албански.
И потоа некои тука од "браќава" ќе ми реплицираат како тоа кај нас било проблемот не кај нив.... Гледајте ги вестите на Телма во 6:30 ќе видете за што зборам. Страшно нешто е тоа што им го прават нивните родители кон нивните деца, оставени на улица од најмала возраст.... пропадната генерација.... генерација спремана да војува во Ирак, Сирија, или пак можеби во Македонија (n)

Ke bide pecen za bombas samoubiec.

Дај барем објави официјално колку БАНови им додели на оние што не ги почитуваа правилата на форумот, и со најбанални зборови навредуваа веќе илјада страници, или за нив не важат правилата.
Исто ко за нас што не важат " вашите" правила. Вие протестирате за убици и дури 6 души апсат. Ние протестираме за жртви и дури 40 апсат.[DOUBLEPOST=1404568133][/DOUBLEPOST]
F.Y.R.O.M. moze nekoj da mi kazuva znacenje na ovie bukvi? ;)
Прашај ги у ООН.

Не бе, тоа ќе ми биде материал да ги учам младите генерации за меѓуетничка толеранција, оти вака ќе завршиме сите, ако не се сакаме и почитуваме :pipi::love:.
Слабо некако резултатите. Изгледа слабо си ги подучувал. Инаку за да вродиш со плод ке мора ваши видеа да покажувате, од ваши страдања и да им кажеш: Деца вашите предци беа идиоти, време е ние да се оправиме.
И те молам не се прави луд, мислиш ли дека сум до толку глуп ? Знам за која намена се видеата. Мало Ал Нусра лого ке ставиш у лев агол горе и масовна дрканција.

Не бе, тоа ќе ми биде материал да ги учам младите генерации за меѓуетничка толеранција, оти вака ќе завршиме сите, ако не се сакаме и почитуваме :pipi::love:.
obama%2Bpeace.jpg

Peace Bro ;)

Овој уште не може да разбере дека е боље и ко Боки 13 да си отколку да убиваш деца на Велики Петок или и да поддржуваш убијци. Уште еден доказ дека ни 20 факултета не ги оправаат.

Ајде сеа цитирај ме како и Боки 13 е поубав од мене :pipi:

p.s. Мило ми е што постиш, помалце храна, помалце тоалетна ќе трошиш.
Искрено одговори, фрустрирана си затоа што албанците се грди, или навистина ти е гајле за правда?

, мислиш ли дека сум до толку глуп ? .
Ако искрено бараш одговор, тогаш ДА, мислам дека си глуп.
Ако ти пречи ова јавно признание, кажи, ќе го бришам постот, ти реков дека сум за меѓуетничка толеранција.:rolleyes:

Се јавија и пацифистичките гниди лакоми за власт.

НСДП: Скопје гореше поради националистичката политика на Груевски и Ахмети
http://www.plusinfo.mk/vest/142827/...ionalistichkata-politika-na-Gruevski-i-Ahmeti

Тажно. Да се запрашат само „зошто се случија протестите вчера?„
Што треба да направи државата, да ги ослободи убиците на невините деца во знак на соживот?
Тоа е тоа кога за ниту едно прашање се нема единство нормално е секогаш да губиме.

Искрено одговори, фрустрирана си затоа што албанците се грди, или навистина ти е гајле за правда?

Пуно, јас еднаш те прашав дали ако судот ги осуди овие ликовите, ти ќе прифатиш дека се виновни, и ти ми рече дека ќе прифатиш и ќе ги осудиш.

Еве сега кажи ми дали прифаѓаш дека се убијци кои си ја заслужија казната?

Ако искрено бараш одговор, тогаш ДА, мислам дека си глуп.
Ако ти пречи ова јавно признание, кажи, ќе го бришам постот, ти реков дека сум за меѓуетничка толеранција.:rolleyes:
Џабе се правиш луд. Знаеш дека ваше мислење е ирелевантно. Можеш да мислиш што сакаш, нас тоа никогаш не ни е било гајле, ни сега ни во минатото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom