Bitcoin
₿
Moze, of-topik i navreda na nacionalna baza.F.Y.R.O.M. moze nekoj da mi kazuva znacenje na ovie bukvi?![]()
BAN 1 nedela (sleden pat - perm)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze, of-topik i navreda na nacionalna baza.F.Y.R.O.M. moze nekoj da mi kazuva znacenje na ovie bukvi?![]()
F.Y.R.O.M. moze nekoj da mi kazuva znacenje na ovie bukvi?![]()
kolku ubistva se slucuvaat i kolku albanci zatvoraat pa ne protestirame, tuku ovoj slucaj e somnitelen mnogu. i samite nie albanci ne sakame ubijci nasata vera vika i da e tvoj roden brat koga e ubijec nemoj da go branis.
џабе ти е сеа, поштено ти го спуштија, рака на срце си го барашеa da ne se vika tvojata drzava taka ? razmisli uste ednas![]()
Го гледав сега прилогот на Телма што идеше. Покрај сите млади Муџи што беа собрани ваљда пред општината во Чаир, видов и 8/9 годишно голо дете, кое ја извадило маицата, и ја заврзало на главата.... Е, тоа е иднината на Албанците во Македонија, на 8 годишна возраст место да оди да поднаучи нешто, или пак да одигра фудбал партија со своите врсници, тоа отишло со Муџите да протестира. Па и уште се силеше куртончето на полицијата, и фати џам преку улица да го нема. А сигурно да го најдете на улица и да го прашате за што протестира, 100% ќе почне да ве пцуе на Албански.
И потоа некои тука од "браќава" ќе ми реплицираат како тоа кај нас било проблемот не кај нив.... Гледајте ги вестите на Телма во 6:30 ќе видете за што зборам. Страшно нешто е тоа што им го прават нивните родители кон нивните деца, оставени на улица од најмала возраст.... пропадната генерација.... генерација спремана да војува во Ирак, Сирија, или пак можеби во Македонија![]()
Исто ко за нас што не важат " вашите" правила. Вие протестирате за убици и дури 6 души апсат. Ние протестираме за жртви и дури 40 апсат.[DOUBLEPOST=1404568133][/DOUBLEPOST]Дај барем објави официјално колку БАНови им додели на оние што не ги почитуваа правилата на форумот, и со најбанални зборови навредуваа веќе илјада страници, или за нив не важат правилата.
Прашај ги у ООН.F.Y.R.O.M. moze nekoj da mi kazuva znacenje na ovie bukvi?![]()
Слабо некако резултатите. Изгледа слабо си ги подучувал. Инаку за да вродиш со плод ке мора ваши видеа да покажувате, од ваши страдања и да им кажеш: Деца вашите предци беа идиоти, време е ние да се оправиме.Не бе, тоа ќе ми биде материал да ги учам младите генерации за меѓуетничка толеранција, оти вака ќе завршиме сите, ако не се сакаме и почитуваме.
Не бе, тоа ќе ми биде материал да ги учам младите генерации за меѓуетничка толеранција, оти вака ќе завршиме сите, ако не се сакаме и почитуваме.
Искрено одговори, фрустрирана си затоа што албанците се грди, или навистина ти е гајле за правда?Овој уште не може да разбере дека е боље и ко Боки 13 да си отколку да убиваш деца на Велики Петок или и да поддржуваш убијци. Уште еден доказ дека ни 20 факултета не ги оправаат.
Ајде сеа цитирај ме како и Боки 13 е поубав од мене
p.s. Мило ми е што постиш, помалце храна, помалце тоалетна ќе трошиш.
Ако искрено бараш одговор, тогаш ДА, мислам дека си глуп., мислиш ли дека сум до толку глуп ? .
Искрено одговори, фрустрирана си затоа што албанците се грди, или навистина ти е гајле за правда?
Џабе се правиш луд. Знаеш дека ваше мислење е ирелевантно. Можеш да мислиш што сакаш, нас тоа никогаш не ни е било гајле, ни сега ни во минатото.Ако искрено бараш одговор, тогаш ДА, мислам дека си глуп.
Ако ти пречи ова јавно признание, кажи, ќе го бришам постот, ти реков дека сум за меѓуетничка толеранција.![]()