Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Немате потреба од пцуење и вреѓање. Аргументите и голите факти се на наша страна.
Исфрустрираноста се должи на безочноста на Албанците и индиферентноста на оние кои требаа да реагираат - власта. Но, фактите и аргументите се очигледни.

Catching Fire, ти го разбирам оправданиот гнев. Верувај дека мојот гнев е и поголем.
Но, треба да ти стане јасно дека канализирањето на гневот, на тој начин - со навреди, е непродуктивно за тоа што сакаш да го постигнеш.

Види како ке го канализира секој гневот тоа е до него.Дали ќе се работи за исмевање на смредениот педофил мохамед на интернет,дали ке се работи за претепување шипптар на улица,дали ќе се работи за одење на протести или користење на својата работна позиција за нанесување штета на шипптар,тоа е се во ред за мене.
И јас повеќе пати споменав дека неможам да разберам како можеш да му реплицираш на ѓубре кога тоа е ѓубре,само му даваш повеќе внимание на ѓубре.
Гневот дали е поголем или не, тоа секој си знае, бидејки споменав и во минатие постови дека моето потекло влече линија и од друга нациоалност{музиве сигорно веруваат дека и оваа нација им е пријателска хаха.} ,чија држава има слични проблеми.Тоа се сите Европски држави изгледа.

Според мене,интеракција со нив воопшто не треба да има освен ако таа интерацкија не води на нивна штета.

Те почитува и молам да го почитуваш и моето право на исмевање на болен педофил како мохамед и на исмевање на инцесидно смрдено ѓубре.

e6e9ebu3.jpg

LOL

Sent from my iPhone using Tapatalk

LoL, како можам да почитувам право на исмевање и вреѓање?

Но, затоа можам да приметам дека енергијата потрошена на тоа би можела да се вложи во борбата против албанската безочност и владината индиферентност. Односно, во нешто корисно.

Имам пишано на некоја предходна страна само дел од она што е uber корисно, а може да се направи и притоа да не се прекрши ниту еден закон, дури и да се задржи личната пристојност.
Разбирам дека е глупаво, после се што ни направија, да барам да бидеме пристојни кон нив. Но, задржете ја пристојноста заради личниот дигнитет. Не морате ко нив да бидете.

Последно уредено:
Лол човече која шипптарана невидена се. Овој zarushja ми праќа у инбокс некои видеа од масакрот кај Вејце. Се дичи дечкото.
Сите се ист курац. И тој пуно и тој моронот дараданија и овој. Само не ми е јасно зашто не им е блокиран пристапот до форумот. Ало ми праќаат видеа од масакрот кај Вејце бе.

Лол човече која шипптарана невидена се. Овој zarushja ми праќа у инбокс некои видеа од масакрот кај Вејце. Се дичи дечкото.
Сите се ист курац. И тој пуно и тој моронот дараданија и овој. Само не ми е јасно зашто не им е блокиран пристапот до форумот. Ало ми праќаат видеа од масакрот кај Вејце бе.
Сакаат да кажат : Seditego miren zasho qe go kolim ;)

[DOUBLEPOST=1404564196][/DOUBLEPOST]
pa ti ne gledas sto vi pravat vo ukraina sami sebe se ubivate bre eeeeeej alloooo kaj kur se naogas[DOUBLEPOST=1404564265][/DOUBLEPOST]http://albtime.com/index.php/top-ne...qytetaret-maqedonas-i-gjuajn-shqiptaret-video

eve sto picki bolesni luge ste se kriete pozadi gz na policiata
Алооо, интересите им се тамо со вас завршија бе гзот си го измија. Следиш ли ти политика бе неписмен,Русија и Америка се борат за нивните интереси исто како кај нас со вас,само тука видоа дека сте неспособни па мораа и они да интервенираат. Дали им помагаа на Авганистан во војната со СССР? Дали после они го бомбардираа авганистан и убиваа авганистанци? Каде има интерес таму идат и кур не им чуе, вчера сојузници денес душмани. Во ирак ги воружуваа исламистите денес ги бомбардираат, што сте бе вие поразлични од нив бе па вас да ве тинтраат терористички пички бе.

LoL, како можам да почитувам право на исмевање и вреѓање?

Но, затоа можам да приметам дека енергијата потрошена на тоа би можела да се вложи во борбата против албанската безочност и владината индиферентност. Односно, во нешто корисно.
Твое право е да почитуваш што сакаш?За мене најголемата навреда е постоењето на книга полна со гадости наречена куран и нејзино изедначување со другите религиозни книги.
Исто така е навреда за мене некој што е роден како Македонец да зборува и посветува внимание на шипптари.Гледаш,сите сме различни секој по својот пат.
Нема да навлегувам во конфликт со мој сонародник,посебно не кога шипптари има на форумов.

Немате потреба од пцуење и вреѓање. Аргументите и голите факти се на наша страна.
Исфрустоста се должи на безочноста на Албанците и индиферентноста на оние кои требаа да реагираат - власта. Но, фактите и аргументите се очигледни.
Па нивна одбрана е тоа,ај прашај ги терористиве на форимов зошто се бунат ќе ти кажат за права, прашај ги кои права и онда следува од типот ова илирида, косово, америка, 2001г и отидоа у курац со мозокот.

Smetam deka policijata treba da se povlece od zgfradata na opstina Cair i skroz da go blokira Caif, malce incestive neka si ja zapalat opstinata. A so malku sreka i sedisteto na DUI. I so malku sreka ako imaat uste malku benzin i ako uste im se pali, nek si se zapalat samite.

ete gledate koga nemate argumenti psuete i vregata ,a podolu solite i prodavate pamet ,demek vie ste angeli a nie gavoli aman picka sie picka ne moze da se promeni takva e rodena,i vie takvi ste rodeni
Дај бе пример кога сме убике бе деца говедо едно терористичко. Дај бе само еден пример па да видиме кои се пички.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom