Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков конфликт бе, смири живци.Твое право е да почитуваш што сакаш?За мене најголемата навреда е постоењето на книга полна со гадости наречена куран и нејзино изедначување со другите религиозни книги.
Исто така е навреда за мене некој што е роден како Македонец да зборува и посветува внимание на шипптари.Гледаш,сите сме различни секој по својот пат.
Нема да навлегувам во конфликт со мој сонародник,посебно не кога шипптари има на форумов.
Да, денес повторно.И сеченициве денес пак протестираа или не?
У Куранот пишува дека на кафирите можат што сакаат да им прават.Да ги прашам бубашвабите, дали ќе излезете на протести да го браните правото на М.П. од Арачин да гази славомакедонци со неговиот гољф? Според написот полицијата му го ускратило тоа со закон загарантирано право.
http://kajgana.com/peshak-pregazen-vo-skopje
тапа се сечениве врска немаатДа, денес повторно.
Дали можеби еден ден, нашата власт ќе се свести дека можеби треба да реагира?
Да не излезе дека лажам.@zarushja - BAN 1 nedela. (sledniot pat - perm)
Да не излезе дека лажам.![]()
Видеото што ми го праќа е од масакрот кај Вејце
Коментар од Facebook, кој ги сумира сите нивни коментари:
" Xhevair AbdiuVo 2001 ratot besh dogovoren nekoj vasovi ua da gozemaze harocino vie ne uspeafte kako perrvo kako ftoro vie ne praefte rat so vojska pa so nekoj mladi deca ot nekoj seli ij toj rat shto goprafme go izgubifte ako se orai oak se poftori 2001 keve izgorime eden po eden ama nie nemame rabota so deca ili stari lugji ke vidite ushte mallce ova kese vika golema albania ahahaahahahahahaahhahahahahahahahaahhahaabhaahahhahaahhaba "
pa i nekako sum siguren vo toaсакаат да нема македонци
Ако му го праќаш видеото на тој од Ѓорче, те молам направи ми услуга, прати ми го и мене на ппДа не излезе дека лажам.![]()
Видеото што ми го праќа е од масакрот кај Вејце