- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
за една работна недела стигнуваат од приликана betadria.com за колко време можеш да си ги повлечеш парите и за колко време ќе ти стигнат на картицата ?
за една работна недела стигнуваат од приликана betadria.com за колко време можеш да си ги повлечеш парите и за колко време ќе ти стигнат на картицата ?
значи на bet365 најбрзо стигаат за 2-3 дена ...за една работна недела стигнуваат од прилика
Мислам дека ке можеНа бет365 дали бива да се додаде картичка на друго има.
Пример лична карта на бет365 имам дадено од Перо а сакам да додадам некоја картичка на Трајче дали е возможно ова ?
Бидејќи оваа картичка што ставав пари на бет365 е блокирана и сакам сега да додадам друга картичка на истиот акаунт само на друго име е картичката, па дали ќе можам.
Немат потеклко на парите од банката кога ке направиш трансакција само пишува ЛондонМанибукерс.bi sakal da prasam dali nekoj imal nekakvi problemi so ujp pri povlekuvanje pari od skrill? dosega jas sum nemal nikakvo izvestuvanje ili baranje za da uplatam danok, kolku sto razbrav potrebno bilo sam da prijavis danok(no spored zakon http://finance.gov.mk/files/u8/zakon_za_igri_na_sreka_zabavni_igri.pdf - clen 58s pisuva deka ne e dozvoleno internet oblozuvanje vo mak.). Stvarno sum zbunet, pa da ne znae nekoj dali e kaznivo zakonski ako te razberat deka si igral online? P.S: izvinete ako prasanjava se vekje postaveni, nov sum na forumov i barav unazad no ne mozev da najdam odgovor, pa ke moram da ve pozamaram malku Odnapred vi blagodaram i se nadevam deka vo idnina ke mozam i jas da pomognam vo vrska so informacii za akaunti na net (gi iam dosta )
Забрането е. Отвори закон за игри на среќа, прочитај.Dosega imam skoro 1000 eur povleceno ovaa godina i sega zasega ne sum imal nekakov problem. Samo dali e zakonski onlajn oblozuvanjevo dozvoleno ili ne nikako ne mozam da razberam, 100 lugje razlicno mi imaat kazano .
А пример кога ќе го внесам депозитот, подоцна можам да го извадам ако сакам ? Пример ако добијам, да ги извадам сите пари, заедно со се депозитот.1. Прво отворeте акаунт во минимум 2 кладилници - мој предлог
BET365
WilliamHill
Овие две мора да ги имате
2.Втора работа - тешко дека ке можете директно да подигнете пари на онлине кладилница од картица. Затоа можете да отворите e-wallet каде што парите од картица е ги префрлите на e-wallet а после од таму во онлине кладилница. Исто така после парите можете да ги повлечете од кладилница на e-wallet па после од е-wallet кој ви издава картица на ваше име да повлекувате од банкомат.Тоа ви го овозможува Neteller.
Neteller
3.Оние корисници што се на blizoo и имаат проблем да отворат BET365 кладилницата прво треба да го инсталираат овој софтвер со што ке сменат IP адреса и ке одберат друга држава и без проблем ке се конектираат на BET365
Еве линк од софтверот
http://cyberghostvpn.com/en/product/download.html?piwik_campaign=Download&piwik_kwd=Homepage
Можете дополнително да ја посетите страната http://www.oblozuvanje.comза дополнителни информации околу онлине кладењето имаат корисничка подршка и да проверите типови за кладење.
Да.А пример кога ќе го внесам депозитот, подоцна можам да го извадам ако сакам ? Пример ако добијам, да ги извадам сите пари, заедно со се депозитот.
Не, депозитот ти го земаат затоа што поставуваш вакви прашања.А пример кога ќе го внесам депозитот, подоцна можам да го извадам ако сакам ? Пример ако добијам, да ги извадам сите пари, заедно со се депозитот.