Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Во Словенија беше на кратко време ако не се лажам , донесоа државна лотарија , ги блокираа сите други сајтови, лугето беа незадоволни не им одговараше и ја најдоа најдобрата можна опција Државна Лотарија + Страснки сајтови Win Win ситуација се за народот да е задоволен ама тука такво нешто да излезе ......:place: :place:
Ама ова у нормална држава... Со овие бандитиве на власт кај нас тешко тоа ... ах оваа моја чудесна земја и овој мој чудесен народ .. ќе се описмени ли некад?!

Не сакам да се повторувам со некои други претходни постови, но сакам само да потврдам дека обложувањето преку bet365 функционира одлично.
Со картичка од Тутунска банка, нема никаков проблем за регистрација. Депозитот го примаат веднаш и ви го ставаат на сметка. При првото повлекување на парите, наидов на мала пречка или одолговлекување. Прво на нивниот чат ми велеа дека мора да почекам да ми стигне писмо со верификационен код на домашна адреса, па потоа да го извршам повлекувањето на пари. Таа процедура можела да потрае до 23 дена. Тогаш се откажав, но потоа се вклучив на нивниот чат повторно, разговарав со друг оператор кој веднаш ми прати линк за верификација, и од тогаш немам проблем со повлекување на пари преку bet365. За три дена парите легнуваат на вашата картичка. Курсот на еврото го пресметувата по 61.80

Не сакам да се повторувам со некои други претходни постови, но сакам само да потврдам дека обложувањето преку bet365 функционира одлично.
Со картичка од Тутунска банка, нема никаков проблем за регистрација. Депозитот го примаат веднаш и ви го ставаат на сметка. При првото повлекување на парите, наидов на мала пречка или одолговлекување. Прво на нивниот чат ми велеа дека мора да почекам да ми стигне писмо со верификационен код на домашна адреса, па потоа да го извршам повлекувањето на пари. Таа процедура можела да потрае до 23 дена. Тогаш се откажав, но потоа се вклучив на нивниот чат повторно, разговарав со друг оператор кој веднаш ми прати линк за верификација, и од тогаш немам проблем со повлекување на пари преку bet365. За три дена парите легнуваат на вашата картичка. Курсот на еврото го пресметувата по 61.80
Значи писмо немора да стигни дома така ? Можи и без то ...

za prijavuvanje na danok so praveme ? prijavuvas li danok na izvadenite pari od karticata ?

На бет365 имаше опција да си земиш пари на недовршена утакмица, нормално со намален коефциент. Можи некој да ми кажи кај да ја најдам таа опција ?
Го имам Гаске овер 3.5 сета ама тешко дека ќе освој сет.

На бет365 имаше опција да си земиш пари на недовршена утакмица, нормално со намален коефциент. Можи некој да ми кажи кај да ја најдам таа опција ?
Го имам Гаске овер 3.5 сета ама тешко дека ќе освој сет.
cash out , pisuva ti tamu , ako misleme za istoto

Сакам да си напрам акаунт за обложување на нет, ќе правам на bet365 мислам дека се најдобри моментало со најповеќе игри(ако не сум во право нека ме попрај некој, првен планирав за Betadria, ама ми кажаја дека овие се далеку подобри) па сега некој поупатен да ми кажи со ред како се прави за регистрацијата. Имам картичка од NLB од нив мислам треба за на bet365 оти порано пробвавме со еден другар од UNI банка ама не ја примаше картичката...

Сакам да си напрам акаунт за обложување на нет, ќе правам на bet365 мислам дека се најдобри моментало со најповеќе игри(ако не сум во право нека ме попрај некој, првен планирав за Betadria, ама ми кажаја дека овие се далеку подобри) па сега некој поупатен да ми кажи со ред како се прави за регистрацијата. Имам картичка од NLB од нив мислам треба за на bet365 оти порано пробвавме со еден другар од UNI банка ама не ја примаше картичката...
kaj mene obratno jas probuvav od nlb ne ja bivase kaj mene za bet365 , iam izvadeno od uni banka i si napraiv akaunt bez problem pravam povlekuvanje i stavanje na pari taka da sho bi ti kazal drugo ,

Еј, закон сте со картичките. Тамам им давате шанса на УЈП да ви пратат уплати и исплати. Многу сте паметни.

Овие ретардираните дури сега формираа влада. Ќе поминат уште недела две додека биде изгласана во Собрание. Па ќе фати летото со одморите, не верувам дека било што ќе превземат околу блокирањето уште два три месеци. Од наесен ќе видиме што ќе биде.

Бонус кој важи за Македонија за влез во некоја онлајн кладилница??

Бонус кој важи за Македонија за влез во некоја онлајн кладилница??
имаш бонус на 10bet.com, регистриран сум како affiliate таму, ако решиш да правиш акаунт прати ми ПП ке ти објаснам повеќе за бонусот и ке ти дадам линк да се регистрираш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom