NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
Улава работа ова модот со Леброн. :D
Првата сезона во плејофот, Ајверсон се вратил од пензија и ги води Фили до конференциско финале, и играм гејм 7 дома. Сите играат како издрогирани, MCW му прави постер на леброн плус фаул, а потоа Ајверсон со килер кросовер го праќа леброн по бурек. И ја губам 20 разлика. Most wtf утакмица до сеа. :pos:

Улава работа ова модот со Леброн. :D
Првата сезона во плејофот, Ајверсон се вратил од пензија и ги води Фили до конференциско финале, и играм гејм 7 дома. Сите играат како издрогирани, MCW му прави постер на леброн плус фаул, а потоа Ајверсон со килер кросовер го праќа леброн по бурек. И ја губам 20 разлика. Most wtf утакмица до сеа. :pos:
Ебати избагираниот мод, екстремно јаки противници само за да тепаат :D

Како да избришам association на чудово? Почнав еден на заебанција, сеа сакам да го избришам, да не ми се плетка пошто секад него по грешка го уклучувам :mad:

10288771_10152529572779427_601712966936012870_n.jpg

Кај мене изгледа не. Еве денеска го вратив интернетот, без проблем ми уклучи.
Пробај кога ќе немаш интернет само да го извадиш кабелот од куќиштето и треба без проблем да ти ја пушти. Исто и на сред игра ако ти се случи да ти падне интернетот, ќе ти закочи играта и треба да го извадиш кабелот за да се стабилизира :)

Да оставам и јас типс за тие што сега почнуваат или за тие што сакат да променат нешто во асоцијација.
- За бушење топ ви се Лилард и Елис, тие прва постава да ги турите за PG и SG. Истотака добри за бушење ви се Беверли и Сесионс и Меколм за SG.
- За тројки истотака ви се доста јаки Лилард и Елис, но и за SF Бисли, Бадингер и Дени Грин. Бадингер е напраен ко од порнич да е искочен, не промашува буквално, златна резерва си е, може и прва постава ако се нема појако. Исотака многу јаки се и Кевин Лав и Харингтон. Зависи ова и доста од вас, секој играч има различен шут и кој како ќе го укапирате.
- За центар, топ ви се Ноа и Пеко, со нив имам играно и презадоволен сум, рипат ко луди, а и не се нешто тешко достапни да ги земете. И Алдриџ ви е прејак за 4,5, подобар и од живо е направен. За резерви добри ви се Робинсон за 4, ептен атлета тип куца буши супер е, и за 5 Алдрич, не е нешто ама врши работа.

Сигурно има уште многу јаки, ама јас со овие имам игрнао и за нив можам да кажам искуство. Играм со Портланд сега почнав 3 сезона, првата сезона освоив и Монта Елис ми беше МВП, вторава слабо. А и Рондо, Рики Рубио, Лилард супер се за асистенции, за ПГ Лилард го препорачувам највише :)

Имам player option ама не знам како се користи и кога е потребно како да го искористам,ајде помош некој ?

Имам player option ама не знам како се користи и кога е потребно како да го искористам,ајде помош некој ?
Тоа играчот го користи, т.е. он избира дали ќе го продолжи договорот уште една година или не.

Се е супер кај играта само да има едно династи моде како што имаше на 7мицата,има и овде The Asocciation ама многу е глупо,да имаше како во 2007 се ќе беше одлично кај играва,се друго е океј.

Ајде ако може да се игра,да направиме турнирче да се збераме 8 членови ќе биде интересно.
Imase na 2k13 fantasy draft mi se cini se vikase znam igrav .. aj koj znaj neka napraj takvo nesto da izigrame :P

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Играва почна многу да ми сецка,порано си ја играв без проблем сеа нез што е работа.Чаре?

Момци имам сериозен проблем,си играв нормално до денеска 96 ми е рејтингот на ,,my career'' а сега ја оклучувам играта и ми вели Continue without saving or delete save не отидов никаде и ми даде пак да бирам играчи со кого да почнам како што е на почетокот кога ја исталираш играта,ве молам,да ми пишате што е можно побрзо..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom