- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Кај мене изгледа не. Еве денеска го вратив интернетот, без проблем ми уклучи.кај мене и без интернет работиИмав ист проблем со 2к13 ама со оваа немам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене изгледа не. Еве денеска го вратив интернетот, без проблем ми уклучи.кај мене и без интернет работиИмав ист проблем со 2к13 ама со оваа немам.
Со друг крак пробај.Кај мене изгледа не. Еве денеска го вратив интернетот, без проблем ми уклучи.
Ебати избагираниот мод, екстремно јаки противници само за да тепаатУлава работа ова модот со Леброн.
Првата сезона во плејофот, Ајверсон се вратил од пензија и ги води Фили до конференциско финале, и играм гејм 7 дома. Сите играат како издрогирани, MCW му прави постер на леброн плус фаул, а потоа Ајверсон со килер кросовер го праќа леброн по бурек. И ја губам 20 разлика. Most wtf утакмица до сеа.![]()
Пробај кога ќе немаш интернет само да го извадиш кабелот од куќиштето и треба без проблем да ти ја пушти. Исто и на сред игра ако ти се случи да ти падне интернетот, ќе ти закочи играта и треба да го извадиш кабелот за да се стабилизираКај мене изгледа не. Еве денеска го вратив интернетот, без проблем ми уклучи.
Тоа играчот го користи, т.е. он избира дали ќе го продолжи договорот уште една година или не.Имам player option ама не знам како се користи и кога е потребно како да го искористам,ајде помош некој ?
Imase na 2k13 fantasy draft mi se cini se vikase znam igrav .. aj koj znaj neka napraj takvo nesto da izigrameАјде ако може да се игра,да направиме турнирче да се збераме 8 членови ќе биде интересно.