раднаскела
Wubba lubba dub duuuub
- Член од
- 7 февруари 2011
- Мислења
- 1.684
- Поени од реакции
- 1.990
утакмиците ги менуваш на [ и ] а дресовите на < и >Sto e fintata kaj mene samo quick match i nekoi odredeni utakmici tamu koj protiv kogo ima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
утакмиците ги менуваш на [ и ] а дресовите на < и >Sto e fintata kaj mene samo quick match i nekoi odredeni utakmici tamu koj protiv kogo ima ?
Си искористуваат за апгрејд на атрибути на играчот или пак анимации.Igram My carrer i posle sekoja utakmica mi dava skill poeni,se iskoristuvaat tie neshto ili ?
А каде треба да одам за да ги искористам поените,јас имам 12000 ама не знам како да ѓи искористам.[DOUBLEPOST=1396796153][/DOUBLEPOST]Си искористуваат за апгрејд на атрибути на играчот или пак анимации.
А каде треба да одам за да ги искористам поените,јас имам 12000 ама не знам како да ѓи искористам.Си искористуваат за апгрејд на атрибути на играчот или пак анимации.
odis kaj tvojo igrac otvoras meni i player>player upgrades posle natamu ce vidis attributes sig.skills animations i slicnoА каде треба да одам за да ги искористам поените,јас имам 12000 ама не знам како да ѓи искористам.[DOUBLEPOST=1396796153][/DOUBLEPOST]
А каде треба да одам за да ги искористам поените,јас имам 12000 ама не знам како да ѓи искористам.
Фала многуodis kaj tvojo igrac otvoras meni i player>player upgrades posle natamu ce vidis attributes sig.skills animations i slicno
Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2
Спринт + шут, само рачунај дека играчот треба да биде во одредено поле близу до кошотКако да направам Dunk (Да закуцам)?
кај мене и без интернет работиДали може да се игра ова без интернет? Немам денеска и ме зеза, воопшто не сака да ми ја уклучи играта, се појавува само црн екран и си седи и толку...А претходно немаше никакви проблеми.