СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Ако тепаат босна или 1-1 изиграат тоа најголема премија ќе биде за нив :icon_mrgr: без разлика што имам друго пишано на ливче ама имам огромна желба да тепаат.
Ако продолжат вака сигурно дават гол.
Имат и доста квалитетни играчи на клупа. Салиховиќ, Ибишевиќ, Меџуњанин, Сушич,Ибричич.
Многу сакам да победат, а и подобро играт цело полувреме иако Дарко вика дека биле скоро рамноправни.

Чекај, чекај... истите чаши? Па дај и ја да си нарачам некако бе... може?

Истите. Можиш, ако имаш некој шо има кафич или шо знајш да е кленер/шанкер. Сеедно. :D Не можиш да порачаш, така и да ти ги дат, оти не ги дават. Најди некој, а ако не најдиш на крај краева пиши ми ПП, ќе се снајдиме. :D[DOUBLEPOST=1402873269][/DOUBLEPOST]
Калински

Аргентина води со 3 спрема 0. Да ти ебам човекот

Тројка даде. :pos:

Него пак да прашам, Јанко на кој канал на радио има преноси ?
Ајде Босно, ајде Џеко, ајде дијаманти :icon_mrgr:
Дијаманти за Италија игра бе...али многу добар играч, фантазер

Ако продолжат вака сигурно дават гол.
Имат и доста квалитетни играчи на клупа. Салиховиќ, Ибишевиќ, Меџуњанин, Сушич,Ибричич.
Многу сакам да победат, а и подобро играт цело полувреме иако Дарко вика дека биле скоро рамноправни.
Јас ги гледам уште од почеток реално гледано подобри се после 15 минута Босанците и сега во второ заслужуваат да дадат гол макар ако ги испотат газовите може и да дадат уште еден иако Аргентина е форсирана дека ќе тепа 100% но фудбал е доколку запнат машки до крај може да извададат добар резултат.

Него пак да прашам, Јанко на кој канал на радио има преноси ?

Дијаманти за Италија игра бе...али многу добар играч, фантазер
Абе мислев на она, дијаманти, бисери и пари, дај ми друго, тоа не ме пали :ROFLMAO:

Инаку Босна треба да напаѓа по десната страна. Овај Рохо цело прво полувреме леташе во празно плус има и жолт картон. Можат многу да добијат.

Па 1-2 или 2-1 и нека плаче кладионата !!

l-5917.jpg

Засега немаме право на незадоволство од Светсково. Се изнагледавме еден куп голови, шанси, што не беше случај пред 4 години. Ако не се лажам само 1 натпревар заврши 1-0 што ни покажува колку квалитетно е Првенствово.

Засега немаме право на незадоволство од Светсково. Се изнагледавме еден куп голови, шанси, што не беше случај пред 4 години. Ако не се лажам само 1 натпревар заврши 1-0 што ни покажува колку квалитетно е Првенствово.
Апсолутно колега. Сите утакмици 3+ влегоа (да си пишеше некој ќе се изназемаше пари) освен Мексико - Камерун која заврши 1-0 а баш неа 2 + ја изиграв али тоа ти е ѓупци ко ќе пишиш. Добро првенство засега

Апсолутно колега. Сите утакмици 3+ влегоа (да си пишеше некој ќе се изназемаше пари) освен Мексико - Камерун која заврши 1-0 а баш неа 2 + ја изиграв али тоа ти е ѓупци ко ќе пишиш. Добро првенство засега
Па таму имаше 4 гола, 2 регуларни, ама само 1 важеа. :D

Па таму имаше 4 гола, 2 регуларни, ама само 1 важеа. :D
Првото не го ни гледав, второто онака, да не речам и тоа не го видов досадно ми беше. Абе упм нека фатат. Бразил и Хрватска да си поминат од таму таман ќе е

Па 1-2 или 2-1 и нека плаче кладионата !!

l-5917.jpg
Пресврти има, ама ако мислиш на 'прелази'(кладилничарски) кај Шпанија-Холандија и Бразил-Хрватска немаше, бидејќи и 2те беа нерешено на полувреме.

Пресврти има, ама ако мислиш на 'прелази'(кладилничарски) кај Шпанија-Холандија и Бразил-Хрватска немаше, бидејќи и 2те беа нерешено на полувреме.
Да,да знам ама муабетот ми беше дека истотака голем број праат и 1-2 и 2-1 пресврти, и дека вреди да се проба среќата и на наредните натпревари :D

Исто така, според мене време е да почне да се бркаат нерешени натпревари. Досега ниту еден X нема, еве утре од Германија-Португал и Иран-Нигерија барем една би требало да заврши нерешено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom