Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слободно бе друже ако не можеш да си го почешаш грбот и рекламираш бодибилдинг за мене тоа е само покажување.За нутриционизам ( а и за се друго) во бодибилдинг и фитнес комотно можам часови да ти држам....нормално под претпоставка дека би ја надминал одбивноста што ја имам кон тебе![]()
Па оди провери.Стеф дај кажи по која цена се движат ??
Не е функционалност ако на некој што бара помош или прашува му одговориш со израз од типот: "IIFYM DUDE".Јас сум функционален и флексибилен.
Слободно бе друже ако не можеш да си го почешаш грбот и рекламираш бодибилдинг за мене тоа е само покажување.
Јас сум функционален и флексибилен.
Исто и доста силен.
Не е само да изгледаш убаво...[DOUBLEPOST=1402350947][/DOUBLEPOST]
Па оди провери.
Не биди мрза.
Ако е научен од интернет тоа не значи дека не функционира.Не е функционалност ако на некој што бара помош или прашува му одговориш со израз од типот: "IIFYM DUDE".
Туку е класично глупирање со некаков амерички сленг за поими од бодибилдинг, секако научени на интернет![]()
Вака требаше да делува и првиот одговор, само тебе треба некој да те потсети.Флексибилна исхрана е IIFYM.
Се базира на калории и макронутриенти а ваше право е дали ќе го применувате или не.
П.С има доста добра научна основа и факти.
Mislam deka od 9 kila bese 3000 ako ne se lazam poso pred godina dena kupivСтеф дај кажи по која цена се движат ??
Mislam deka od 9 kila bese 3000 ako ne se lazam poso pred godina dena kupiv![]()
Само липосукција за целта што ја имаш во тој рокЗдраво,
сакам да ослабам бар 5-6 кила за месец дена и за тоа нормално ке одам у теретана, али ми интересира дали има и некоја диета кон која што треба да се придржувам. Исто така дали има некој воркаут план кон кој што треба да се придржувам ?
Секој совет е добредојден,
фала.
Колку би била реална естимација за килограми за месец дена ?Само липосукција за целта што ја имаш во тој рок