Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
denes praev vezbi za gradi grb biceps stomacni i zavrsoiv so 26 min steper sho da vezbam sledno aaa grb triceps ?

Јас вежбам грб 45 минути и неможам да дишам, ти плус гради, бицепс, стомачни и степер.
Бравос.

Следно вежбај тоа што ти останува :pos:

Дали е убаво да се јаде печено пиле? мислам не е мрсно нели? јас јадам еднаш неделно па да знам дали да продолзам да јадам ?

Дали е убаво да се јаде печено пиле? мислам не е мрсно нели? јас јадам еднаш неделно па да знам дали да продолзам да јадам ?

Доколку ја вадиш кожата,бидејќи таа е мрсна,не е лошо,пиле е :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
бенч, чучњеви, и мртво. има некој редослед која вежба се прави прво или нема врска?

Се додека прогресираш со тежините, повторувањата, сериите не е битен редоследот.
Можеби прво да ги ставиш потешките за подобри перформанси.

бенч, чучњеви, и мртво. има некој редослед која вежба се прави прво или нема врска?
Онаа која сакаш најмногу да ја унапредиш стави ја прва, доколку немаш преференци јас би ти препорачал чучањ, бенч, мртво.

Kettlebells каде да се најдат во Скопјево и цена дали знае некој ??
kettlebell-workouts.jpg

Од ко го научи терминов секој втор пост ти е IIFYM DUDE
Не се нервирај не јадеме сите чисто ориз,пилешко и брокули секој пат ;)[DOUBLEPOST=1402346954][/DOUBLEPOST]
Kettlebells каде да се најдат во Скопјево и цена дали знае некој ??
kettlebell-workouts.jpg
Во SportsDirect и во Џамбо.

Не се нервирај не јадеме сите чисто ориз,пилешко и брокули секој пат ;)[DOUBLEPOST=1402346954][/DOUBLEPOST]
Во SportsDirect и во Џамбо.
За нутриционизам ( а и за се друго) во бодибилдинг и фитнес комотно можам часови да ти држам....нормално под претпоставка дека би ја надминал одбивноста што ја имам кон тебе ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom