Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали е убаво да се јаде печено пиле? мислам не е мрсно нели? јас јадам еднаш неделно па да знам дали да продолзам да јадам ?
Онаа која сакаш најмногу да ја унапредиш стави ја прва, доколку немаш преференци јас би ти препорачал чучањ, бенч, мртво.бенч, чучњеви, и мртво. има некој редослед која вежба се прави прво или нема врска?
IIFYM dudeДали е убаво да се јаде печено пиле? мислам не е мрсно нели? јас јадам еднаш неделно па да знам дали да продолзам да јадам ?
Од ко го научи терминов секој втор пост ти е IIFYM DUDEIIFYM dude
Не се нервирај не јадеме сите чисто ориз,пилешко и брокули секој патОд ко го научи терминов секој втор пост ти е IIFYM DUDE
Во SportsDirect и во Џамбо.Kettlebells каде да се најдат во Скопјево и цена дали знае некој ??![]()
Не се нервирај не јадеме сите чисто ориз,пилешко и брокули секој пат[DOUBLEPOST=1402346954][/DOUBLEPOST]
Во SportsDirect и во Џамбо.
За нутриционизам ( а и за се друго) во бодибилдинг и фитнес комотно можам часови да ти држам....нормално под претпоставка дека би ја надминал одбивноста што ја имам кон тебеНе се нервирај не јадеме сите чисто ориз,пилешко и брокули секој пат[DOUBLEPOST=1402346954][/DOUBLEPOST]
Во SportsDirect и во Џамбо.