Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Стеф дај кажи по која цена се движат ??

За нутриционизам ( а и за се друго) во бодибилдинг и фитнес комотно можам часови да ти држам....нормално под претпоставка дека би ја надминал одбивноста што ја имам кон тебе ;)
Слободно бе друже ако не можеш да си го почешаш грбот и рекламираш бодибилдинг за мене тоа е само покажување.
Јас сум функционален и флексибилен.
Исто и доста силен.
Не е само да изгледаш убаво...[DOUBLEPOST=1402350947][/DOUBLEPOST]
Стеф дај кажи по која цена се движат ??
Па оди провери.
Не биди мрза.

Не е функционалност ако на некој што бара помош или прашува му одговориш со израз од типот: "IIFYM DUDE".
Туку е класично глупирање со некаков амерички сленг за поими од бодибилдинг, секако научени на интернет :)

Слободно бе друже ако не можеш да си го почешаш грбот и рекламираш бодибилдинг за мене тоа е само покажување.
Исто и доста силен.
Не е само да изгледаш убаво...[DOUBLEPOST=1402350947][/DOUBLEPOST]
Па оди провери.
Не биди мрза.
:cuc::cuc::cuc::ROFLMAO:

Не е функционалност ако на некој што бара помош или прашува му одговориш со израз од типот: "IIFYM DUDE".
Туку е класично глупирање со некаков амерички сленг за поими од бодибилдинг, секако научени на интернет :)
Ако е научен од интернет тоа не значи дека не функционира.
Флексибилна исхрана е IIFYM.
Се базира на калории и макронутриенти а ваше право е дали ќе го применувате или не.
П.С има доста добра научна основа и факти.

Флексибилна исхрана е IIFYM.
Се базира на калории и макронутриенти а ваше право е дали ќе го применувате или не.
П.С има доста добра научна основа и факти.
Вака требаше да делува и првиот одговор, само тебе треба некој да те потсети.

за доручек секое сабајле јадам мусли со млеко и после тоа две парчиња витанова колачи и едно парче банана.

за ручек најчесто пилешко и варен ориз,а некогаш и варен компир.

за вечера туна од 170 грама паковање и салата (краставици,патлиџан и зелка)

е сега што да додадам,а што да одземам во исхраната ?

Пијам и по две чаши зелен чај на ден,а овошјете ми е меѓу секој оброк задолжително,заедно со водата (6 литра на ден најмалце)

Да ја мериш на дигитална куњска вага и на myfitnespal и ќе видиш што ти недостига.

Здраво,

сакам да ослабам бар 5-6 кила за месец дена и за тоа нормално ке одам у теретана, али ми интересира дали има и некоја диета кон која што треба да се придржувам. Исто така дали има некој воркаут план кон кој што треба да се придржувам ?

Секој совет е добредојден,
фала.

Здраво,

сакам да ослабам бар 5-6 кила за месец дена и за тоа нормално ке одам у теретана, али ми интересира дали има и некоја диета кон која што треба да се придржувам. Исто така дали има некој воркаут план кон кој што треба да се придржувам ?

Секој совет е добредојден,
фала.
Само липосукција за целта што ја имаш во тој рок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom