НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Toa e toa jas sto go kazav deka sekogas koga e gusto za Majami tuka se sudiite da im dadat up.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ману ја шитна што ја шитна,али судењво на крај кражба на штета на Спарси,прво чист фаул на Ману,ама ова не е Вејд нели,после чисти чекори на Леброн,катастрофа.

Е тоа е кога се промашуваат круцијални слободни.
Мајами си зеде брејк поштено.

Toa e toa jas sto go kazav deka sekogas koga e gusto za Majami tuka se sudiite da im dadat up.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Зашто судиите? Па Ману ја заеба целата работа на крај, а и Спарси во второ полувреме доста отворени шутеви промашија, плус Леброн ја изигра можеби најдобрата партија во плеј офот откако е во Мајами. И не ми е јасно зошто не правеа фаул сега на крај Спарси.

Вечер Брон ќе дае 30+ 100%.
coffee.gif
Ај веќе кога тргнавме со фалење. :D:D

Пак слободните...
Пак Ману ја издупи. Капак слобоните од Тими и Паркер. Епа толку е.
Не верувам Спарси да земат победа на гости.

Колку доминантно изигра Леброн, секоја чест :cuc:

Како што очекував дека нити една екипа нема да има водство 2-0 после првите 2 меча, како што и не очекувам на 3те натпревари во Мајами, Сан Антонио да не направи брејк. Премногу изедначени се двете екипи, и стварно би бил изненаден ако Мајами ја добие серијава во 5 или 6 натпревари.

Гледам сите се плашите да дадете прогноза па ај јас најрахбриот да го скршам мразот.

Мајами прва губи, втора тепа, трета тепа, четврта губи, петта и шеста ги тепа. Леброн МВП, 32/8/4 на 48% од поле.
гледај и учи

Овој Чалмерс кое педерче е еј, ептен ме нервира. Брдмен си газеше во одбрана, најдобар дефанзивно денеска, а и минатата беше топ. Бош ја реши на крај, и покрај тоа што пред тоа и утна една истотака доста битна тројка. Ај више одам да спијам, не глеам кај глеам :sleep:

Хахах па две утакмици се одиграа де, почекај. :D
Иначе не тролав за 30те поени на Брон, сериозно мислев дека ќе изигра јако денес. Обично така бива со ѕвездиве, коа ќе ги тролаат и серат низ медиуми искачаат на следната утакмица и маме ебаваат у секој поглед. Наапан беше ептен Леброн, се виде уште од првата минута. :D Секоја чест, monster партија имаше вечерва и сам ги однесе Мајами до победата. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom