Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото :)

хахаха, изгледај го, нема да зажалиш и ја бев скептик пошто е корејски, ама крајот има да те тресне од земја. :)

хахаха, изгледај го, нема да зажалиш и ја бев скептик пошто е корејски, ама крајот има да те тресне од земја. :)
Само овој убав филм од тоа подрачје сум го гледал Memories of Murder не дека му значи на некој ама ја има мојата препорака ;)

Последно уредено:
Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото :)
За Олдбој беше постот, ама ај те чекам тука со импресии на крајот.

За Олдбој беше постот, ама ај те чекам тука со импресии на крајот.
Цццц Трол, па чекај бе да пишам конечни впечатоци веројатно вечер накај 1 часот ;)[DOUBLEPOST=1401045082][/DOUBLEPOST]
Zedd, брат го имаш најчудниот вкус за филмови од сите на форумов :)
tumblr_n4jzmlTt0u1qhf2sfo1_500.jpg

by Fargo

Последно уредено:
Реков чуден, не лош...има разлика :)

Некој да не го има гледано The Garage ? Не е познат нешто филмов, ако некој го има гледано нека каже дали се исплати да се симиња и гледа :)

Ме интересира дали некој/а го гледал/а филмот “Noah„? Од оваа година е.

Филмот дефинитивно скока една оценка погоре после крајот. Ама мене ми се допадна и се пред тоа така да..
Инаку се сложувам дека имаш чуден стил, сакаш хипстерски филмчиња ама и хејташ хипстерски филмчиња...не може крај да ти се најде :D
Ме интересира дали некој/а го гледал/а филмот “Noah„? Од оваа година е.

Добар е. Онака според мене дефиниција за кино искуство. Зависи со каков став си за филмот ама ако го очекуваш да го гледаш како филм со сите пропратни елементи ќе ти се допадне (ако го гледаш филмот од аспект атеист/христијанин...шо знам).
Е сега не знам филмот како ќе испадне на ПЦ/ТВ да го гледаш ама во кино баш беше добар.

Инаку пошто претпоставувам дека те интересира и Ема Вотсон супер си беше и она ама дефинитивно не можам да ја перцепирам како жена и за мене уште ќе си остане Хермионче а во филмот има и те како не-хермиончести сцени :X3:

Non-Stop.2014.720p.BluRay.X264-AMIABLE [PublicHD]

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Tepanjeee
Одличен е филмот. Има се што можеш да посакаш од филм со Лијам Мадафака Нисон : Акција,трилер,цуца убава..
Препорака

Филмот дефинитивно скока една оценка погоре после крајот. Ама мене ми се допадна и се пред тоа така да..
Инаку се сложувам дека имаш чуден стил, сакаш хипстерски филмчиња ама и хејташ хипстерски филмчиња...не може крај да ти се најде :D

Добар е. Онака според мене дефиниција за кино искуство. Зависи со каков став си за филмот ама ако го очекуваш да го гледаш како филм со сите пропратни елементи ќе ти се допадне (ако го гледаш филмот од аспект атеист/христијанин...шо знам).
Е сега не знам филмот како ќе испадне на ПЦ/ТВ да го гледаш ама во кино баш беше добар.

Инаку пошто претпоставувам дека те интересира и Ема Вотсон супер си беше и она ама дефинитивно не можам да ја перцепирам како жена и за мене уште ќе си остане Хермионче а во филмот има и те како не-хермиончести сцени :X3:
Филмот го гледав на DVD. И прашав зш ме интересираат мислења од причината која ја наведе доле.:D
Инаку на неа баш и требаше еден ваков филм, нема да мора веќе да се шета со крстот на врат. :)

Филмот го гледав на DVD. И прашав зш ме интересираат мислења од причината која ја наведе доле.:D
Инаку на неа баш и требаше еден ваков филм, нема да мора веќе да се шета со крстот на врат. :)
Како го гледаше на ДВД?Искочи на убава снимка?

Убава приказна ама се измачив да го изгледам. Да беше во скандинавска продукција веројатно ептен ќе уживав вака од мене само 7ца

The.Amazing.Spiderman.2.2014.HDCAM.XVID-VAiN

На кој не му се чека нека го симне, сликата е одлична за кино снимка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom