Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.345
- Поени од реакции
- 27.498
Ме интересира дали некој/а го гледал/а филмот “Noah„? Од оваа година е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филмот дефинитивно скока една оценка погоре после крајот. Ама мене ми се допадна и се пред тоа така да..Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото![]()

Ме интересира дали некој/а го гледал/а филмот “Noah„? Од оваа година е.

Одличен е филмот. Има се што можеш да посакаш од филм со Лијам Мадафака Нисон : Акција,трилер,цуца убава..Non-Stop.2014.720p.BluRay.X264-AMIABLE [PublicHD]
Tepanjeee
Филмот го гледав на DVD. И прашав зш ме интересираат мислења од причината која ја наведе доле.Филмот дефинитивно скока една оценка погоре после крајот. Ама мене ми се допадна и се пред тоа така да..
Инаку се сложувам дека имаш чуден стил, сакаш хипстерски филмчиња ама и хејташ хипстерски филмчиња...не може крај да ти се најде
Добар е. Онака според мене дефиниција за кино искуство. Зависи со каков став си за филмот ама ако го очекуваш да го гледаш како филм со сите пропратни елементи ќе ти се допадне (ако го гледаш филмот од аспект атеист/христијанин...шо знам).
Е сега не знам филмот како ќе испадне на ПЦ/ТВ да го гледаш ама во кино баш беше добар.
Инаку пошто претпоставувам дека те интересира и Ема Вотсон супер си беше и она ама дефинитивно не можам да ја перцепирам како жена и за мене уште ќе си остане Хермионче а во филмот има и те како не-хермиончести сцени![]()

Како го гледаше на ДВД?Искочи на убава снимка?Филмот го гледав на DVD. И прашав зш ме интересираат мислења од причината која ја наведе доле.
Инаку на неа баш и требаше еден ваков филм, нема да мора веќе да се шета со крстот на врат.![]()
Paranormal Activity 2/3.Ај да се отвори малце дискусија, кој за вас е најдобриот филм во оваа деценија до сега ? (2010-2014)
За мене Black Swan.

2009та еEnter the Void
[DOUBLEPOST=1401130471][/DOUBLEPOST]
2006та е овојУф, бајаги тешко прашање....Ќе морам да одам со The Departed само поради тоа што толку ми е добар филмот што можам по 10 пати на ден да го гледам.

Море и од 2000 да беше пак ќе го одберев ЛебедотТе прочитав 2000та не 2010 затоа и ме збуни кога го одбра Black Swan
Сеа потешко ми е ....
Играј си еци-пеци-пец на овие и одбери си еден, пошто ја не можам:
50/50
Django
Side Effects
Prisoners
The Fighter
Cpt. Philips

Море и од 2000 да беше пак ќе го одберев Лебедот![]()

Мене цел филм ме држеше во незивесност. За филмот само знаев дека има лезбејска сцена и влегов со крајно ниски очекувања, ама и лезбејската сцена беше крајно напната, нешто што ретко се гледа во филмови секс сцена да биде напнатаЈесда girl on girl action е перфекција со Натали и Мила ама сакам кога филм ме држи во неизвесност![]()