- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.151
- Поени од реакции
- 8.946
Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делотоМислам дека за Oldboy му е постот.
Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делотоМислам дека за Oldboy му е постот.
хахаха, изгледај го, нема да зажалиш и ја бев скептик пошто е корејски, ама крајот има да те тресне од земја.Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото
Само овој убав филм од тоа подрачје сум го гледал Memories of Murder не дека му значи на некој ама ја има мојата препоракахахаха, изгледај го, нема да зажалиш и ја бев скептик пошто е корејски, ама крајот има да те тресне од земја.
За Олдбој беше постот, ама ај те чекам тука со импресии на крајот.Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото
moze zborat za merickiot, ja ne uspevam nekolkupati da go dogledam oti, istoхахаха, изгледај го, нема да зажалиш и ја бев скептик пошто е корејски, ама крајот има да те тресне од земја.
Цццц Трол, па чекај бе да пишам конечни впечатоци веројатно вечер накај 1 часот [DOUBLEPOST=1401045082][/DOUBLEPOST]За Олдбој беше постот, ама ај те чекам тука со импресии на крајот.
Zedd, брат го имаш најчудниот вкус за филмови од сите на форумов
Филмот дефинитивно скока една оценка погоре после крајот. Ама мене ми се допадна и се пред тоа така да..Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото
Добар е. Онака според мене дефиниција за кино искуство. Зависи со каков став си за филмот ама ако го очекуваш да го гледаш како филм со сите пропратни елементи ќе ти се допадне (ако го гледаш филмот од аспект атеист/христијанин...шо знам).Ме интересира дали некој/а го гледал/а филмот “Noah„? Од оваа година е.
Одличен е филмот. Има се што можеш да посакаш од филм со Лијам Мадафака Нисон : Акција,трилер,цуца убава..Non-Stop.2014.720p.BluRay.X264-AMIABLE [PublicHD]
Tepanjeee
Филмот го гледав на DVD. И прашав зш ме интересираат мислења од причината која ја наведе доле.Филмот дефинитивно скока една оценка погоре после крајот. Ама мене ми се допадна и се пред тоа така да..
Инаку се сложувам дека имаш чуден стил, сакаш хипстерски филмчиња ама и хејташ хипстерски филмчиња...не може крај да ти се најде
Добар е. Онака според мене дефиниција за кино искуство. Зависи со каков став си за филмот ама ако го очекуваш да го гледаш како филм со сите пропратни елементи ќе ти се допадне (ако го гледаш филмот од аспект атеист/христијанин...шо знам).
Е сега не знам филмот како ќе испадне на ПЦ/ТВ да го гледаш ама во кино баш беше добар.
Инаку пошто претпоставувам дека те интересира и Ема Вотсон супер си беше и она ама дефинитивно не можам да ја перцепирам како жена и за мене уште ќе си остане Хермионче а во филмот има и те како не-хермиончести сцени
Како го гледаше на ДВД?Искочи на убава снимка?Филмот го гледав на DVD. И прашав зш ме интересираат мислења од причината која ја наведе доле.
Инаку на неа баш и требаше еден ваков филм, нема да мора веќе да се шета со крстот на врат.