Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.662
Поени од реакции
8.682
Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото :)
хахаха, изгледај го, нема да зажалиш и ја бев скептик пошто е корејски, ама крајот има да те тресне од земја. :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
хахаха, изгледај го, нема да зажалиш и ја бев скептик пошто е корејски, ама крајот има да те тресне од земја. :)
Само овој убав филм од тоа подрачје сум го гледал Memories of Murder не дека му значи на некој ама ја има мојата препорака ;)

Последно уредено:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Па уште немам став за Олдбој, чекај да го догледам. Нели за мене крајот го краси делото :)
За Олдбој беше постот, ама ај те чекам тука со импресии на крајот.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
За Олдбој беше постот, ама ај те чекам тука со импресии на крајот.
Цццц Трол, па чекај бе да пишам конечни впечатоци веројатно вечер накај 1 часот ;)[DOUBLEPOST=1401045082][/DOUBLEPOST]
Zedd, брат го имаш најчудниот вкус за филмови од сите на форумов :)

by Fargo

Последно уредено:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Реков чуден, не лош...има разлика :)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.156
Поени од реакции
13.370
Некој да не го има гледано The Garage ? Не е познат нешто филмов, ако некој го има гледано нека каже дали се исплати да се симиња и гледа :)

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Ме интересира дали некој/а го гледал/а филмот “Noah„? Од оваа година е.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Филмот дефинитивно скока една оценка погоре после крајот. Ама мене ми се допадна и се пред тоа така да..
Инаку се сложувам дека имаш чуден стил, сакаш хипстерски филмчиња ама и хејташ хипстерски филмчиња...не може крај да ти се најде :D
Ме интересира дали некој/а го гледал/а филмот “Noah„? Од оваа година е.
Добар е. Онака според мене дефиниција за кино искуство. Зависи со каков став си за филмот ама ако го очекуваш да го гледаш како филм со сите пропратни елементи ќе ти се допадне (ако го гледаш филмот од аспект атеист/христијанин...шо знам).
Е сега не знам филмот како ќе испадне на ПЦ/ТВ да го гледаш ама во кино баш беше добар.

Инаку пошто претпоставувам дека те интересира и Ема Вотсон супер си беше и она ама дефинитивно не можам да ја перцепирам како жена и за мене уште ќе си остане Хермионче а во филмот има и те како не-хермиончести сцени :X3:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Филмот дефинитивно скока една оценка погоре после крајот. Ама мене ми се допадна и се пред тоа така да..
Инаку се сложувам дека имаш чуден стил, сакаш хипстерски филмчиња ама и хејташ хипстерски филмчиња...не може крај да ти се најде :D

Добар е. Онака според мене дефиниција за кино искуство. Зависи со каков став си за филмот ама ако го очекуваш да го гледаш како филм со сите пропратни елементи ќе ти се допадне (ако го гледаш филмот од аспект атеист/христијанин...шо знам).
Е сега не знам филмот како ќе испадне на ПЦ/ТВ да го гледаш ама во кино баш беше добар.

Инаку пошто претпоставувам дека те интересира и Ема Вотсон супер си беше и она ама дефинитивно не можам да ја перцепирам како жена и за мене уште ќе си остане Хермионче а во филмот има и те како не-хермиончести сцени :X3:
Филмот го гледав на DVD. И прашав зш ме интересираат мислења од причината која ја наведе доле.:D
Инаку на неа баш и требаше еден ваков филм, нема да мора веќе да се шета со крстот на врат. :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Филмот го гледав на DVD. И прашав зш ме интересираат мислења од причината која ја наведе доле.:D
Инаку на неа баш и требаше еден ваков филм, нема да мора веќе да се шета со крстот на врат. :)
Како го гледаше на ДВД?Искочи на убава снимка?

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Убава приказна ама се измачив да го изгледам. Да беше во скандинавска продукција веројатно ептен ќе уживав вака од мене само 7ца

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.662
Поени од реакции
8.682
The.Amazing.Spiderman.2.2014.HDCAM.XVID-VAiN

На кој не му се чека нека го симне, сликата е одлична за кино снимка.

Kajgana Shop

На врв Bottom