Толстој
екс Бомбастичен
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 11.920
- Поени од реакции
- 11.945
Па кога се вика "Fight Club" а не "Club making you think about life and stuff"Се повеќе и повеќе луѓе среќавам што мислат дека Fight Club е филм за/со тепање.
Зошто ми е толку тежок за гледање OldBoy веќе 2 дена се мачам, ептен ми е тешко да ги пратам сите имиња и фаци на ликовите ми се скоро истиGattaca
Исто малку постар, ама одличен. Се одвива во иднината, каде што гените значат СЕ`. Ти одредуваат кога ќе умреш, колку проценти шанса има да заболиш од болести и сл. Тие што немаат добри гени се најчесто на најдолната скала и никогаш нема да бидат некој и нешто и да работат каде што сакаат, без разлика колку се трудат. Ама еден човек, наоѓа начин да проба да си го живее сонот. Одлична приказна, супер смислена. Малку е спор на моменти, ама вреди да се изгледа.
ИМДБ оценка 7.8
Што му фали на Гатака бе, сега ќе речеш ти дека Чилдрен оф Мен е подобар и пак ќе пишуваме 10 страниZedd, брат го имаш најчудниот вкус за филмови од сите на форумов
Мислам дека за Oldboy му е постот.Што му фали на Гатака бе, сега ќе речеш ти дека Чилдрен оф Мен е подобар и пак ќе пишуваме 10 страни