FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки ПОМАГАЈТЕ ВЕ молам!

Скоро си купив нов ПЦ..
Љубител сум на фифте од дамна, уште кога почнуваа со 9тка бројките на играта :)

Сега вака, симнам 2-3 торенти, ни еден не успеав да управа да играм, кој кога ке уклучам играта ништо не се дешава, кој бара некој длл фајл и слично.
Се што ми побара инсталирав, не Директ Џ-ови, не разни длл фајлови додавав и никако.

Фифа 13 едно најмалку 10 пати ја имам инсталирано на други места, кај мене пак несака! Некој малер со новиот компјутер, помогнете ми ве молам... незнам веќе што да правам, се што ми идеше на памет правев залудно.. Почнува да мислам да не е до Windows от.. имам 7ца ултимет, интаслиран од СЕТ, од каде го зедов компјутерот...

Бидете фер помогнете му на другарот во неволја.. :) ОГРОМО ФАЛА! :cuc:

Дечки ПОМАГАЈТЕ ВЕ молам!

Скоро си купив нов ПЦ..
Љубител сум на фифте од дамна, уште кога почнуваа со 9тка бројките на играта :)

Сега вака, симнам 2-3 торенти, ни еден не успеав да управа да играм, кој кога ке уклучам играта ништо не се дешава, кој бара некој длл фајл и слично.
Се што ми побара инсталирав, не Директ Џ-ови, не разни длл фајлови додавав и никако.

Фифа 13 едно најмалку 10 пати ја имам инсталирано на други места, кај мене пак несака! Некој малер со новиот компјутер, помогнете ми ве молам... незнам веќе што да правам, се што ми идеше на памет правев залудно.. Почнува да мислам да не е до Windows от.. имам 7ца ултимет, интаслиран од СЕТ, од каде го зедов компјутерот...

Бидете фер помогнете му на другарот во неволја.. :) ОГРОМО ФАЛА! :cuc:

Postiraj go erorot.

избришав се, ќе слегнам некоја рандом и кога ке ми извади ерор, ќе го постирам..
некој предлог за торент, пример дали NOS Team е добар, или некој друг..
Чим завршам ќе ставам слика..
pozzz[DOUBLEPOST=1400083438][/DOUBLEPOST]Сега инсталирав 13ка и ставив крак од истиот аплоудер, FIFA.13.INTERNAL-RELOADED, и пак ништо!
Не покажува сега никаква грешка туку едноставно не се стартува играта... :tapp:[DOUBLEPOST=1400096703][/DOUBLEPOST]Еве ја грешката што ми јавува за фифа 14ка..
инсталирана, кракувана, кога ја стартувам играта од fifa14.exe ми го отвара Оригин,
потоа ја стартувам преку кракот и ми вади грешката... ПОМАГАЈТЕ ВЕ МОЛАМ :cuc:

10339118_10202746015945487_1056472115_n.jpg

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Последно уредено:
Си ја инсталирав Фифа и сега кога играм кариера ми се тресе камерата, а вака пријателска да играм океј си е. Што е работата, треба нешто да се симне надокнадно или нешто да се поднесе?

Нема решение изгледа за мојот проблем.. нов Windows можеби..
:facepalm:

Нема решение изгледа за мојот проблем.. нов Windows можеби..
:facepalm:
Не е до торентот, windows-от нешто ти прави проблеми, пробај да го симниш и инсталираш ова, ако не успееш пробај и со ова..

Фала другар на помошта но ни тоа не успеа.. нема друго, формат ми е единствено нешто што ми иде како следен чекор.. :/

Фала другар на помошта но ни тоа не успеа.. нема друго, формат ми е единствено нешто што ми иде како следен чекор.. :/

Izgasi antivirus brat.. staj odnovo krak i pusti ja igrata od fifasetup

После форматот успешно инсталирани и 13ката и 14ката.. незнам дали смеам тука да го ставам линкот до торентот на замунда од каде ги средив игрите.. и двете од истиот uploader.. Фала на помошта.. поздрав!

Последно уредено од модератор:
Ај инсталирајте па да видиме дали може да организираме турнири меѓу нас или нешто :)
Јас инсталирав, не ми е нешто посебно. Како шо ја сфатив (од една утакмица играње), си бираш ти и играш како ултимејт тим онлајн. И неможи да се сменат контролите :coffee:
Според мене, не вреди :)

Баш тоа сакав да пишам, бесплатен ултимејт тим. Исто се игра се само играчите се ко за на таблет напраени :)

Јас на РС немам играно 6 години и уште се навикнувам сега. Тоа што не ја бива графиката ок, ама не прочепкав низ опциите дали може да играме меѓу себе со вистински тимови.

Фала богу што го одвикнав пес и почнав фифава да ја играм. Ептен е добра. За PS4 совршено нешто. Исто така ја играв и за светсково и таа е добра. Е сеа ја инсталирав дома и почнав да ја играм се е ок, освен тоа што на секој можен фаул кога играм, Career Mode, Cup, League... добивам црвен. Без разлика дали е оштар стартот или обичен. Станува малце annoying па реков да се обратам кај поискусните што играат фифа со години и знаат како и што е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom