FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, може малце помош?
Го форматирав пс-то ставив 64битен и не ми ги инсталира фифите. Симнав 3дм, скидроу, курац палац, сто верзии, и или ми вика оригинот не е инсталиран или се гаси на палење.
Ако може некои инструкшнс пошто не ми текнува што направив кога првпат ја инсталирав.
Однапред фала.

Не, кај да го најдам тој оригин? Има ли грб?
за да ја играш играта на оригин ке ти бара код ама тешко да го најдеш зашо има многу невалидни....! мене ми бараше затоа

Да прашам дали има некоја можност да се игра фифа 14 мултиплеер но не да ја купам пиратска верзија да ја најдам...

Да прашам дали има некоја можност да се игра фифа 14 мултиплеер но не да ја купам пиратска верзија да ја најдам...
Ne . Mora da ja kupish

Фифава пиратска се играше до 11ката верзија.
Од фифа 12 па наваму ЕА ја отфрли можноста за ЛАН мрежно играње, и затоа сега не е возможно да се направи пиратска онлајн.[DOUBLEPOST=1406479828][/DOUBLEPOST]btw ај деновиве ако веќе никој не отвори тема, јас ќе отворам за 15ката.

Дечки, може малце помош?
Го форматирав пс-то ставив 64битен и не ми ги инсталира фифите. Симнав 3дм, скидроу, курац палац, сто верзии, и или ми вика оригинот не е инсталиран или се гаси на палење.
Ако може некои инструкшнс пошто не ми текнува што направив кога првпат ја инсталирав.
Однапред фала.
Играта ја имаше купено на оригин или ти беше симната со торент па сакаш да ја играш онлине ?[DOUBLEPOST=1406583186][/DOUBLEPOST]
Не е можно. Јас не најдов решение па ја купив од origin.com ;)

Од ко ќе заврши преодниот рок ќе се апдејтират трансферите ?

Вреди да се симне играва? Не сум играл ни Фифа ни ПЕС на компјутер/лап топ последниве 2-3 верзии па затоа прашувам зошто конечно имам асален лап топ со добра графичка за подобри игри. Фала ви :)

Вреди да се симне играва? Не сум играл ни Фифа ни ПЕС на компјутер/лап топ последниве 2-3 верзии па затоа прашувам зошто конечно имам асален лап топ со добра графичка за подобри игри. Фала ви :)

За месец дена ќе излезе ФИФА 15-ка, ако си по фудбалот, вреди нормално :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
За месец дена ќе излезе ФИФА 15-ка, ако си по фудбалот, вреди нормално :D
Зошто претходниве ПЕС серии беа тотално срање затоа прашувам за ФИФА зошто претходно ретко ја играв, сега ја симнувам па утре ќе кажам импресии, вашите какви се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom