FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
ОК е FIFA WORLD. Поради неможност да се сменат контролите на тастатура, и пораи тоа што се никакви, ја играм на џојстик.
Контролите се каде понормални, и при alternate controls, Р2 и Р1 се различни од оние на ПЕС(за оние кои ги играат и двете).
Оние кои се навикнати на сони, и играат ФИФА на тастатура, ставете си џојстик, кој има. Многу е полесно.

Само имам еден проблем, катастрофа реализација иам 1vs1 со голман....Не знам гол да дадам.

ОК е FIFA WORLD. Поради неможност да се сменат контролите на тастатура, и пораи тоа што се никакви, ја играм на џојстик.
Контролите се каде понормални, и при alternate controls, Р2 и Р1 се различни од оние на ПЕС(за оние кои ги играат и двете).
Оние кои се навикнати на сони, и играат ФИФА на тастатура, ставете си џојстик, кој има. Многу е полесно.

Само имам еден проблем, катастрофа реализација иам 1vs1 со голман....Не знам гол да дадам.
Хаха. Колку пати да ви кажам дека дека не знаете да мењате контроли на тастатура, не дека не се менуваат :D
Иначе 1 вс 1 е нешто најлесно што може да биде. Пример: држи Л1 и само допри го шутот ќе видеш како ке му ја пласира и ќе дадеш гол без проблем. Друго на десниот аналог имаш еден куп финтици што голманот можеш да го напраиш мајмун :D Види нешто на ју туб, ќе научеш. Трето исто со десниот аналог си ја пушташ во простор и без проблем го претрчуваш голманот. Четврто со лажен шут :)
Има во skill games, advanced shooting. Играј го. На ова на последниот лвл имам освоено 40.000+ поени (да не се фалам) :D

^^Иначе добро за батето погоре што почнал фифа да игра, зошто пес е тиња. А за тоа со фаулти сварно незнам што е форава. Сите се жалаат, мене ама баш никако не ми се случува црвен да ми даде.

Побарај на нет фикс за тоа, мене ми се праеше исто на секој контакт црвен па така го напраив. Ама сега моментално појма немам од кај го симнав тоа :)

Дали можам да играм ФИФА 14 Ultimate team без да ја купам играта ?

Ги прочитав сите 34 страни од темава и не видов дека некој има проблем како мојот, а проблемот е следниов: Играта ми се крашнува пред почеток на утакмица или откако ќе заврши утакмицата и ќе треба да се вратам во менито. Ги симнав сите верзии што искочија за играва од 3DM, од скидроу и на крај блекбокс и пак истиот проблем. На замунда читав коментари од некои јадници како мене и како решение на проблемот е тоа да пред почеток на утакмица напраиш 15тина пати рефреш на десктоп и исто така и пред да се вратиш у мени откако ќе заврши утакмицата. Сега за сега успева, 3та сезона сум, али премногу ми е замарачки да кликам рефреш 15-20 пати како ретардиран, кога гледам дека на повеќето им работи перфектно. Чаре? И не прифаќам коментари од типот: ,,Тоа е брат, играј си ја вака" :D

За менување на контролите на FIFAWorld само копирајте го buttondata фајлот од ФИФА14 во mydocuments во FIFA World во mydocumentsи ќе ги добиете истите контроли што ги имате во фифа14/13/12/11

FIFA 15 for PC Uses Xbox One, PS4 Engine
EA Sports confirms PC version of upcoming soccer game powered by Ignite; minimum and recommended specs revealed.

Recommended Specifications:
  • CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
  • RAM: 8GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
  • DirectX: 11.0
Minimum Required Specifications:
  • CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
  • RAM: 4GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
  • DirectX: 11.0

Ќе биде иста за сите верзии, PC, PS4 & X1. Нека отвори некој тема, ја би, али ме мрзи.
Малце ретардиран е делот кај препорачано, али ај.

Рано е уште. Нека извадат по асолни информации, трејлери, не е проблем, јас ке отворам :)

Аман бе, треба да купвам нов компјутер....

Нема FIFA WORLC CUP 2014 за PC? :eek:

Godinava fifa 15 ja kupuvam orginal pa sto saka neka bide ^_^ pa ke pukame 1v1 ako moze nekoj da me pobedi :)

имам проблем со играва штотуку ја сметнав , кога ќе почнам натпревар камерата почнува да се тресе и за секој обичен фаул судијата дава црвен картон ... чаре некое ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom