- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.148
- Поени од реакции
- 2.991
Сеа и Корвер on fire.
Уште Перо наш никако да погоди од игра.

Уште Перо наш никако да погоди од игра.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пер аман се посра после секоја утакмица.Метлава на Атланта со кинески квалитет одма им се скрши
хехе атланта ќе јадат компир хехе

Па морам кога некој ме убедува дека сум будала кога викам дека Атланта може да "изненади", а вие будала ме правитеЕ до волку е мизерна Индијана у моментов.
[DOUBLEPOST=1398771996][/DOUBLEPOST]![]()
Пер аман се посра после секоја утакмица.![]()

Па морам кога некој ме убедува дека сум будала кога викам дека Атланта може да "изненади", а вие будала ме правите![]()
![]()
Не те правам будала него зборев од реален аспект, а ти зборуваш од патриотски аспект. Мислам дека и ти пишав, дај Боже на крајот на серијата да ме цитираш, нека иде Атланта само ради Перо, али после секоја утакмица некако не ми е баш интересно. Спорт е ова, сите предвидуваме, правиме претпоставки врз основа на случувањата во сезоната, па сега не секогаш излегуваат точни. Еве Xsago конкретно мислеше дека Портланд и метла ќе јаде, а јас искрено бев убеден дека ќе земат минимум две. Е сега можеше да се случи и она првото, да јадат метла, а еве сега се случува она моето па никому ништо, ипак НБА е ова и се е можно.Па морам кога некој ме убедува дека сум будала кога викам дека Атланта може да "изненади", а вие будала ме правите![]()
![]()

Вчера пред да легнам сакав да пишам за шутов на Кид али изумив. Најлошиот шут во НБА моментално, на изглед секако.