Фан клуб - РК Вардар

Нов ден, но раната од вчера сеуште боли. После неприспена ноќ каде цело време ми се вртеа милион прашалници, што ли ќе беше ако Марковиќ погодеше или Милиќ одбранеше? Дали ќе издржеа срцата комитски ако вчера паднеше Флензбург? Зашто кога ние имавме последен напад Раул избрза со тајмаутот? Дали ќе беше подобро Дибиров да ја превземе одговорноста за решавачкиот шут? Прашања што вечно ќе си ги поставуваме:place:
Се што ќе напишам околу играта ќе биде џабе, нема враќање назад, од ова мора да излеземе посилни. Ќе споделам еден момент вчера кога се кршеше резулатот, кога срцево ќе ми препукнеше, кога очиве не веруваа дека го имавме мечот, се вртам насекаде околу мене сите со дланките споени, кој со крст во рацете, кој се крсти, кој со шалот ги покрил очите да не го гледа пеналот на Егерт, сите молевме за Божја помош и среќа за да ја срушиме БТ. Но, ете вчера ја немавме. Само едно ќе кажам фала ти Боже што сум Вардарец што вчера го доживував ова 20130110-ezhenjeto-na-kozhata-e-detektor-na-lagi-1.jpg цели 60 минути. Таква слика имаше само лани со Магдебург сега повторно истата

Фала на сите ракометари кои за една година во ЛШ направија успех, ми донесоа бескрајна радост. Кога ги видов солзите, на младиот Алекс, болниот израз на лицата на Карачиќ, Прибак, Лазаров, Илија, Дибиров и сите други верувам во овие момци дека ќе излезат посилни, ќе знаат да не израдуваат во годините што следуваат, ќе ни вратат со големи победи на неизмерна радост на целото црвено-црно семејство е тогаш небото ќе ни биде граница. Се виде дека тимов има хемија меѓу нив самите и со нас навивачите.
Сега не чекаат тешките битки со Металург, најважната е таа за титулата и верувам дека ќе ја добиеме.
ЕДЕН Е ВАРДАР!!!!!

Имаше еден подобранец до мене... еден кељав така низок со наочари и цела утакмица кога губевме абе овие ништо незнаат 15 нека изгубат, говеда неможат каде они фајнал фор. И како ни кренаа 6 разлика мене ми прекипе и му се раздрав, ај на курот прекини да плачеш ако не ти се гледа ај надвор, зачепи се 10 минути и ќе видиш. Овој упорен кој јас кукам па гледај ги, и за чудо тука серијава на Вардар... и му се вртам и му се дерам да ќутиш! Ебате мисирите што не веруваат во својот тим, на крај пак го слушаш види ги бе види ги.

Во тие мигови си мислев само „Ако некој може да го сврти ова тоа е Вардар и овие дечки“

Сега го премотав последниот напад... според мене:
1. Требаше малце да почека Раул за тајм-аут
2. После там-аутот влеговме со играч со маркер што е добро
3.Требаше да пробаме да ни направат еден фаул да помине време па и по цена на крената рака
4. Требаше цела последна акција да играме со играчот со маркер, и да идеме на се или ништо, гол значеше фајнал фор, во најлош случај маркерот требаше да седи до крената рака. Ние не дочекавме крената рака од судијата.
5. Пеналот бидна... ама зошто тука не се сменија играчите одбрана со играчите за напад и фактички последната топка остана на Козлина, Абутовиќ...

5. Пеналот бидна... ама зошто тука не се сменија играчите одбрана со играчите за напад и фактички последната топка остана на Козлина, Абутовиќ...
И јас ова истото се прашав, не можам да си објаснам се уште зашто не влегоа играчи кои играат напад, вака Козлина ми се чини се заглави со топката.[DOUBLEPOST=1398602993][/DOUBLEPOST]
И јас ова истото се прашав, не можам да си објаснам се уште зашто не влегоа играчи кои играат напад, вака Козлина ми се чини се заглави со топката.

Еве 2 ептен мотивирачки фотографии :)
10269582_455513847884402_5178193949750961075_n.jpg

10173708_455535024548951_1643929597886434835_n.jpg

Од кај Лико ги собрав

И јас ова истото се прашав, не можам да си објаснам се уште зашто не влегоа играчи кои играат напад, вака Козлина ми се чини се заглави со топката.[DOUBLEPOST=1398602993][/DOUBLEPOST]
И јас ова истото се прашав, не можам да си објаснам се уште зашто не влегоа играчи кои играат напад, вака Козлина ми се чини се заглави со топката.
Па толку беше времето,затоа не се сменија.

Ја гледам сега снимката и уште не можам да прежалам кога се договараат:
- „Момци имаме 50 секунди, играме до крај!“

И БЕЗ ПАСИВЕН НАПАД, БЕЗ ФАУЛ, БЕЗ НИШТО - ШУТИРААТ ОД КРИЛО!

Како не можам да се вратам во минатото и да му кажам на Раул последниот напад да го извади Марковиќ од крило.... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Имаше еден подобранец до мене... еден кељав така низок со наочари и цела утакмица кога губевме абе овие ништо незнаат 15 нека изгубат, говеда неможат каде они фајнал фор. И како ни кренаа 6 разлика мене ми прекипе и му се раздрав, ај на курот прекини да плачеш ако не ти се гледа ај надвор, зачепи се 10 минути и ќе видиш. Овој упорен кој јас кукам па гледај ги, и за чудо тука серијава на Вардар... и му се вртам и му се дерам да ќутиш! Ебате мисирите што не веруваат во својот тим, на крај пак го слушаш види ги бе види ги.

Во тие мигови си мислев само „Ако некој може да го сврти ова тоа е Вардар и овие дечки“
Тој под мене цело време седеше на лајвскор и вајбер и проверуваше фудбалите како се, за прво полувреме. Блок 5 и делумно блок 6 беа умрени прво полувреме. Не ги ни разбирам овие што сакаат да седат 60 минути, значи на столчињата поготово во ракомет фиктивно треба да се гледа на нив, како места за оставање јакни само. Ама ајде.

Тој под мене цело време седеше на лајвскор и вајбер и проверуваше фудбалите како се, за прво полувреме. Блок 5 и делумно блок 6 беа умрени прво полувреме. Не ги ни разбирам овие што сакаат да седат 60 минути, значи на столчињата поготово во ракомет фиктивно треба да се гледа на нив, како места за оставање јакни само. Ама ајде.
Мислиш од дома ги зеле,се залепиле за нив,и ако станеш старкине одма ко чавки некој има очи да ти извадат.Затоа си седев најгоре со гулабите:D,и веруај рат душа,никој поазди мене,милина.

Сега го премотав последниот напад... според мене:
1. Требаше малце да почека Раул за тајм-аут
За жал мислам најголемата грешка... најмалце уште 20 секунди требаше да почека.

За жал мислам најголемата грешка... најмалце уште 20 секунди требаше да почека.
Ehee, kaj kje mu dadeshe 20 sekundi, kje digneshe pasiven odma, ne chekaat sudiite mnogu koga vaka se krshi rezultatot plus vo posledna minuta. Mozeshe uste 5-6 sekundi, i da se ideshe do pasiven napad i topkata da se freshe vo mrezha podobro otkolku vaka shto se shutirashe.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom