blue ladybug
Фанг ловер
На работа сум.Иначе у петок играат со Металург у Борис па се надевам ќе имаат пак поддршка ракометарите па со победа да се кренат зашо верувам дека се уништени.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На работа сум.Иначе у петок играат со Металург у Борис па се надевам ќе имаат пак поддршка ракометарите па со победа да се кренат зашо верувам дека се уништени.
Нема уште ништо баш сеа проверував на Мк Тикетс.
Еве ви го ивентотУ борис е текмата така ?
ШталснссссссссНикаде не видов вест каде ќе се игра реваншот со нив? Исто во Борис или во тоа шталата ќе играме?
Шталснсссссссс![]()
И јас бев многу лут на одлукава, ама некако мислам дека во Борис Трајковски имаме поголеми шанси.Аиии мамата... Добро одамна знам дека од управа два грама мозок немаат, али ваква грешка да направат ебати простаците умрени, наместо да ни ги дадат да ги изгориме во Кале, ќе идат у шталата да игеаат. Ова освен ако Самсоненко не му платил кампања на Минчо па да ни ја дадат...ништо не ме чуди во лудава држава.
Ден потоа.... Уште се осеќа горчината од поразот.
Боли маме му еб*м, а толку блиску бевме.
Уште кога го видов Филип како збори на интервујто после натпреварот, солзи ми потекоа....
Тешко на Раул сега, незнам како ќе успее да ги опорави играчите после ова.
Можам да замислам каква е атмосферата у тимот.
п.с А на оној Перо Момировски да му се посерам у устата клета, нем да остане цел живот, уста да не може да отвори никад повеќе кретен глуп !!!