Фан клуб - РК Вардар

Иначе у петок играат со Металург у Борис па се надевам ќе имаат пак поддршка ракометарите па со победа да се кренат зашо верувам дека се уништени.
На работа сум. :place:

Денес ќе има инфо за картите која цена ќе бидат и кога ќе се пуштат во продажба, иначе се знае стандарндо на кој продажни места и на која страна оналјн ќе може да се најдат.

Во меѓувреме станавме шампиони во пионерска конкуренција :)
10245323_10152502637740348_3914854830233585927_n.jpg

Да се надеваме дека ќе бидне нешто од децава, реално откао влезе Самс, овие се првата генерација од која може да се очекува да искочи некој играч.
Се надевам дека и Ончев од младинците ќе добива по некоја минута, а најрадосен ќе бидам ако навистина се направи втор тим за идна сезона и младиве да добиваат шанса, слично како во женска конкуренција.

Инаку луѓе што правеле муабет со ракометариве ми пренесоа дека биле премногу шокирани од случувањава, тагувале дури и повеќе од нас. Тоа доволно говори дека клубот го сакаат повеќе и од нивните матични клубови, факт што нас треба дополнително да не радува, бидејќи ни е гаранција дека и во иднина ќе гинат за боите на клубот.

п.с. и во женска пионерска конкуренција сме шампиони :)

Последно уредено:
Никаде не видов вест каде ќе се игра реваншот со нив? Исто во Борис или во тоа шталата ќе играме?

^Имате кумановац :) Мислам дека беше на пикерска позиција.

Шталснсссссссс :D

Аиии мамата... Добро одамна знам дека од управа два грама мозок немаат, али ваква грешка да направат ебати простаците умрени, наместо да ни ги дадат да ги изгориме во Кале, ќе идат у шталата да игеаат. Ова освен ако Самсоненко не му платил кампања на Минчо па да ни ја дадат...ништо не ме чуди во лудава држава.

Аиии мамата... Добро одамна знам дека од управа два грама мозок немаат, али ваква грешка да направат ебати простаците умрени, наместо да ни ги дадат да ги изгориме во Кале, ќе идат у шталата да игеаат. Ова освен ако Самсоненко не му платил кампања на Минчо па да ни ја дадат...ништо не ме чуди во лудава држава.
И јас бев многу лут на одлукава, ама некако мислам дека во Борис Трајковски имаме поголеми шанси.
Знам дека можеби изгледа смешно, ама во Борис некако има повеќе простор за игра,повеќе простор за игра по крила, што на нас многу повеќе ни одговара :)
Плус што во Кале нема шанси да ги собере сите што сакаат да присуствуваат.
Единствен минус е што ние ќе им дадеме безброј карти за кај нас, а они нема да пуштат карти во продажба и нема да има карти за Комити, па Вардар ќе остане без поддршка таму.

Од економ до газда сите плачат за поразов, не им се верува дека за еден ебан гол не успеале да се пласираат.

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Душманот ‏@dushmanot

Централни настани денес:
1. За некого избори
2. За некого Ливерпу - Челзи
3. За мене болката за Вардар!

-via Twitter

Не можеле да се запрат во соблекувална.....

Ден потоа.... Уште се осеќа горчината од поразот.
Боли маме му еб*м, а толку блиску бевме.
Уште кога го видов Филип како збори на интервујто после натпреварот, солзи ми потекоа....
Тешко на Раул сега, незнам како ќе успее да ги опорави играчите после ова.
Можам да замислам каква е атмосферата у тимот.

п.с А на оној Перо Момировски да му се посерам у устата клета, нем да остане цел живот, уста да не може да отвори никад повеќе кретен глуп !!!

Ден потоа.... Уште се осеќа горчината од поразот.
Боли маме му еб*м, а толку блиску бевме.
Уште кога го видов Филип како збори на интервујто после натпреварот, солзи ми потекоа....
Тешко на Раул сега, незнам како ќе успее да ги опорави играчите после ова.
Можам да замислам каква е атмосферата у тимот.

п.с А на оној Перо Момировски да му се посерам у устата клета, нем да остане цел живот, уста да не може да отвори никад повеќе кретен глуп !!!

Сабајле земав да јадам и земав да премотам уште еднаш крајот и го глеам Филип едвај се воздржа да не се утепа од плачење па земав си вратив јадењето и си отидов на работа.

Ваљда знаат колку е битно првенството па ќе смогнат сили да вратат малце позитивност на трибини и у соблекувална. Единствено победа во петок ќе размрда малце и ќе ги придвижи малце работите напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom