Фан клуб - РК Вардар

Абе што се будалите, ако не шутневме за некоја секунда одма ќе ни дигнеа рака. Дали ќе им останеа 25 секунди или 15 исти курац...
Секако имавме играч помалку и ќе направеа вишок и ќе дадеа гол. Немаа што да загубат ќе го извадеа и голманот и ќе беше ситуација 7 на 5 во поле...
Плус Марковиќ имаше добра ситуација, немаше ништо избрзано тука, кај ќе ја носеше топката ако не тргнеше на влез???

Требаше цепелин да изиграат маме му ебам. :unsure:[DOUBLEPOST=1398622705][/DOUBLEPOST]Требаше цепелин да изиграат маме му ебам. :unsure:
А све беше спремно за славење бе, и балони и светла :mad:

Абе што се будалите, ако не шутневме за некоја секунда одма ќе ни дигнеа рака. Дали ќе им останеа 25 секунди или 15 исти курац...
Секако имавме играч помалку и ќе направеа вишок и ќе дадеа гол. Немаа што да загубат ќе го извадеа и голманот и ќе беше ситуација 7 на 5 во поле...
Плус Марковиќ имаше добра ситуација, немаше ништо избрзано тука, кај ќе ја носеше топката ако не тргнеше на влез???
И да ја изгубевме топката со играч со маркер и да примевме брз гол ќе имавме напад од некои 20 секунди каде што со 7 на 7 во последни секунди ние ќе решававме. Вака Врањеш ја виде работата и си испланира се како што треба на тајмаутот.
Од кај знаеш како ќе течеше акцијата може и они ќе направеа некоја грешка па ќе им исклучеа играш или пак ќе идеше топка на пикер па ќе имаше пенал за нас.

И да ја изгубевме топката со играч со маркер и да примевме брз гол ќе имавме напад од некои 20 секунди каде што со 7 на 7 во последни секунди ние ќе решававме. Вака Врањеш ја виде работата и си испланира се како што треба на тајмаутот.
Од кај знаеш како ќе течеше акцијата може и они ќе направеа некоја грешка па ќе им исклучеа играш или пак ќе идеше топка на пикер па ќе имаше пенал за нас.
Абе најлесно е сега да кажуваме што како.
Според мене не е проблем што шутна Марковиќ, проблем е што лесно им дозволивме да си прават акции, место цело време да ги сечеме на 9-10 метри сос фаули, ние ги остававме да проигруваат и да направат влез на 6 метри, со што и се нарпави пеналот, ама баталете тоа беше помина сеа идеме во петок, мора да победиме со што е можно поглема разлика.

Сега веќе е се џабе.Немаме ќар од муабети од типот ‘‘што би било кога би било‘‘.Јас искрено се чудам и како имате желба да правите муабет после она вчера...ми се чини дека после она што ни се случи сега ќе имам уплав од салата.Уште па и кога ќе видам дека се спомнува утакмицата со Магдебург која што беше реприза од она вчера се прашувам што толку сме згрешиле за да не снаоѓаат вакви работи.Најкриво ми е што читам коментари во кои што директно се обвинуваат Дибиров,Марковиќ и останатите,а реално сите што играа беа спремни и животот да го дадат само за Вардар да влезе во Ф4 и мислам дека нема потреба од такви коментари.Треба сите да бидеме горди што во тимот имаме играчи кои што се неверојатно поврзани со тимот и публиката бидејќи тоа го нема ниту еден тим во светот.Џабе им се судии,пари,ехф,титули и триста други глупости кога го немаат она што го има Вардар,а тоа е неверојатна поврзаност помеѓу играчите и поврзаност на релација играчи-публика.За натпреваров ќе жалам се додека не го видам Вардар на завршниот турнир,но веќе во петок треба да им покажеме на играчите дека сеуште се наши херои и уште еднаш да докажеме за кого навива Скопје.

Без да зборам нешто повеќе за утакмицата, пошто се е кажано у претходниве 20 страни, само ќе кажам дека јас откога знам за себе и откога сум идел на утакмици во Борис на ракомет, кошарка, клубови, репрезентации, а сум бил стварно многу пати, ова е УБЕДЛИВО најдоброто навивање.

Досега искрено не ми се десило во еден момент само да се исклучам на неколку секунди и да видам пред мене толкаво лудило и радост, што ако ми верувате, до солзи ме дотера. Секоја чест за сите што беа во сала, и комити и обични навивачи.

Прашав пред некоја недела не ми одговорија па пак ќе прашам, чив ремикс е оној што го пуштаат на полувреме од "Seven Nation Army" ?

Прашав пред некоја недела не ми одговорија па пак ќе прашам, чив ремикс е оној што го пуштаат на полувреме од "Seven Nation Army" ?
Брат мислиш ли дека некој е у состојба сеа тебе ремикси да ти бара? Пиши им таму на мејл и прајте си муабет...

Не го сфаќај го навреда ова.

Иначе у петок играат со Металург у Борис па се надевам ќе имаат пак поддршка ракометарите па со победа да се кренат зашо верувам дека се уништени.

The Glitch Mob

Не им се затворени тренинзите?
Мислам пишуваше негде дека ќе бидат отворени, дали наредниве неколку, или за во иднина, ама не сум сигурен...Како и да е, ако има иницијатива од Комити сигурно дека би ни дозволиле да ги посетиме, како што беше по враќањето од Хамбург :)

Извинете ја вака што ви упаѓам во овие тешки моменти,ама карти за со железарциве пуштени се у продажба ?Извинете уште еднаш , и благодарам однапред.

Извинете ја вака што ви упаѓам во овие тешки моменти,ама карти за со железарциве пуштени се у продажба ?Извинете уште еднаш , и благодарам однапред.
Нема уште ништо баш сеа проверував на Мк Тикетс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom