I
Intex
Гостин
Кога сакам да ја исправам леката рака, забележувам дека шкрипи, плукнува or whatever it's called на лактот. После неколку исправувања, го снемува, за да после пак се појави. Што може да е дефектот? 

Треба да се подмачка соКога сакам да ја исправам леката рака, забележувам дека шкрипи, плукнува or whatever it's called на лактот. После неколку исправувања, го снемува, за да после пак се појави. Што може да е дефектот?![]()
Имаima li tema za hemoroidi,ili treba da se obratam tuka.Dajte luge nekoja dobra terapija,mi ebaa majkata u pm![]()
Денес видов една маст продаваше една жена на пазар Буњаковец (50 ден.). На база на мед, прополис или матичен млеч. Тоа е една жена што продава мед и препарати од мед. Многу ја испофали маста, демек била многу делотворна.ima li tema za hemoroidi,ili treba da se obratam tuka.Dajte luge nekoja dobra terapija,mi ebaa majkata u pm![]()
И јас го имав истиот проблем, ми се јавува само кога правам склекови.Кога сакам да ја исправам леката рака, забележувам дека шкрипи, плукнува or whatever it's called на лактот. После неколку исправувања, го снемува, за да после пак се појави. Што може да е дефектот?![]()
Дали некат у живот си ја скршил таа рака?И јас го имав истиот проблем, ми се јавува само кога правам склекови.
Ништо не тии бе![]()
Не, фала му на Бога. Не знам од шо може да е, ама ништо страшно.Дали некат у живот си ја скршил таа рака?
Кога сакам да ја исправам леката рака, забележувам дека шкрипи, плукнува or whatever it's called на лактот. После неколку исправувања, го снемува, за да после пак се појави. Што може да е дефектот?![]()
И јас го имав истиот проблем, ми се јавува само кога правам склекови.
Ништо не тии бе![]()
Не е ништо страшно, не паничете. Кај секој се појавува ова.И мене.Што е дефектот,појма немам.
При недостаток на синовијална течност (или проблеми со подмачкување) се јавува онаа страшна и досадна болест реума, инаку ова што нив им прави проблем може да е од Х причини, како и да е не е ништо сериозно ако не предизвикува болкаНе е ништо страшно, не паничете. Кај секој се појавува ова.
Имате мали проблеми со подмачкувањето во зглобовите. Не сте единствени и тоа поминува доста брзо.
Ако зачести или продолжи повеќе време, тогаш се бара помош од лекари.
Едит: Не е лошо да користите како превентива шумливи таблети, Calcium (Калциум)
И мене.Што е дефектот,појма немам.
При недостаток на синовијална течност (или проблеми со подмачкување) се јавува онаа страшна и досадна болест реума, инаку ова што нив им прави проблем може да е од Х причини, како и да е не е ништо сериозно ако не предизвикува болкаpozz
Па најчесто доаѓа до реума при тоа абење на коските затоа е и неизлечива, остеопороза(osteoporosis imperfecta) е болест на кршливи коски, како недостаток на калциум или како генетска мутација се јавува во неонаталниот периодДечки не се зезајте со чкрипењата, зимајте Е витамин и Д под итно да не ви искочи некоја остеопороза уште во ниедно време па после маф му е работа, така да со време пијте ги овие витамини, најсериозно и најискрено ви кажувам.:smir:
--- надополнето ---
Е како ништо нема, при недостаток на течноста доаѓа до абење на зглобовите и тука настанувам ми се чини ронење на коските и со тоа почетоци на остеопороза... бар така ми кажаа далеку од тоа да сум доктор.