Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Победа против Грбаљ од 2-1. Сите голови биле постигнати у прво полувреме, а стрелци за Звезда биле Јевтиќ и младиот Мијаиловиќ. Борха учествувал при постигнувањето на првиот гол, а исто така имал и добро изведен слободен удар.

Ме радуваат добрите игри на Нинков, Мијаиловиќ, Евандро, а еве и сега Јевтиќ кој постигна гол после баш доооолго време.

Мислам дека утре се враќаат од Црна Гора, а на 1 февруари идат во Анталија.

http://novosti.rs/vesti/sport.72.html:316562-Vilotic-na-terenu-u-Antaliji

Добро е ова со Вилота, но ипак неговата болест е сериозна и најубаво ќе биде воопшто да не ја одигра (полу)сезонава, а од лето здравје да почне со редовни тренинзи и од следната сезона полека да почне да игра. Е тек тогаш Роби ќе има слатки маки со штоперите. Вилота, Михајловиќ, Ади, а Ѓорѓевиќ не го рачунам, он сам себе се отпиша.
Па добро редовно оди во Италија на прегледи, кај најдобрите специјалисти за оваа болест, ако тие кажуваат дека тој е спремен и може да почне со тренинзи и игра, зошто да не.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.280
Христов, он не ја одигра цела полуссезона, што значи дека не е во такмичарски ритам, плус, ова е заебана болест, а он е штопер и често влага у дуел, па ќе мора да се пази, так да најубаво да не игра, барем засега.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
znam za toa.koa ke znaete neso oficijalno pisujte kaj nas na fan klub.od kaj nas ne stavaat spekulacii na oficijalnata strana.pozz:helou:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Младиот Мијаиловиќ е апкаминг стар, се надевам дека Роби ќе го пушта повеќе, за сметка на Миловановиќ, ака Стелт.
Борха е покомплетен играч од Трифуновиќ, само со еден клип се сфаќа тоа - многу е поокретен и технички подобар.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.280
Tигана не го пушта Савиќ, бидејќи вели дека му бил потребен. Се спомнуваат уште многу играчи, ама не веруем додека не се појават на презентација.

Изгледа дека нема ништо од утакмицата со Јувентус :toe:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Savic definitivno ne sa vrake, ali sa spominje uste edno zvezdino dete Uros Cosic igrae za CSKA Moskva sigurno golem talent cim i Ferguson go ima falano.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ќосиќ се врати од каде што и замина, еве му шанса да се докаже као и што сака он за првиот тим,инаку тој е позајмен до 30 јуни.Уште подобра вест за нас е од Болоња, за Вилотиќ има шанси тој да им се придружи на остататите за време на вториот дел од подготовките 1 или 5 февруари,добил дозвола од докторите.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.280
Не знам дали е ова баш добро. Враќаме млад, неискусен 18 годишен штопер, и тоа на позајмица од 6 месеци (ма да и постои можност за откуп на договорот), а колку што знам, велеа дека ни треба искусен штопер.

Плус, у Сопот имаме двајца талентирани штопери, Ѓуриќ и Спајиќ, кои се исто годиште со Ќосиќ. Што ќе биде со нив, не знам, најверојатно ќе заминат, па после ќе жалиме.

У секој случај нек му е со среќа.:toe:

Иначе, изгледа дека сме повторно во игра за Волков.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не знам дали е ова баш добро. Враќаме млад, неискусен 18 годишен штопер, и тоа на позајмица од 6 месеци (ма да и постои можност за откуп на договорот), а колку што знам, велеа дека ни треба искусен штопер.

Плус, у Сопот имаме двајца талентирани штопери, Ѓуриќ и Спајиќ, кои се исто годиште со Ќосиќ. Што ќе биде со нив, не знам, најверојатно ќе заминат, па после ќе жалиме.

У секој случај нек му е со среќа.:toe:

Иначе, изгледа дека сме повторно во игра за Волков.
Еве ти усте еден штопер и то од комшиите http://www.crvenazvezdafk.com/jovan-krneta-u-zvezdi-4116-c1-content.htm

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.280
Хммм, малку чуден потег, али добро. Не ми се свиѓа тоа што донесоа играч од малиот клуб, али ако е добар тогаш ОК.

Колку што знам он бил и на пипремите со смрдизан летоска, а бил и на проба у ПСВ, ќе видиме што сме зеле.

Колку што знам, на вториот ден од припремите во Анталија ќе пристигне уште еден штопер, наводно со исти квалитети како Салата.

Ќосиќ (19), Мијаиловиќ (18), Срниќ (18).

Звездини клинци на окупу:):icon_lol:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12

Ќосиќ (19), Мијаиловиќ (18), Срниќ (18).

Звездини клинци на окупу:):icon_lol:
Ako, ako samo RP da gi pike vo oginut malce da sa ujacat uti vo slednite godini oni ke bidat nositeli na odbranta. Nego so tolko nogo mlades mi stoe uti spremat jaka ekipa za Evropa i slednata sezona, ali samo da ne sa predadat vo borbata za vaa titula.

Kajgana Shop

На врв Bottom